News

De klonen van Justin Bieber & Jennifer Lawrence maakten een music video

Ken je Toby Sheldon nog? De 33-jarige jongen die zich voor 100.000 dollar liet ombouwen tot Justin Bieber? Hij heeft samengewerkt met Kitty Jay, het meisje dat zich voor 25.000 dollar liet ombouwen tot Jennifer Lawrence en Venus D'Lite, een drag queen die op Madonna probeert te lijken. Samen maakten ze een nummer met een bijbehorende videoclip. Klinkt verschrikkelijk? Spoiler Alert: dat is het ook!

Ze noemen zichzelf The Plastics en het nummer draagt ook de naam 'The Plastics'. Wat je krijgt? Drie mensen die zich hebben om laten bouwen tot hun favoriete celebrity, maar eigenlijk helemaal niet op hun celebrity lijken 'zingen' en 'rappen' een nummer dat gaat over waarom iedereen jaloers zou moeten zijn op hun leven. 

Om het allemaal nog een tikkeltje erger te maken, de 'songtekst' is ook nog tenenkrommend:

Toby/Justin: "Een Belieber vanaf de eerste dag, kon het niet aanzien wat leeftijd met mij gedaan had. Bekeek Justin's video's, imiteerde zijn poses, jaloers op zijn perfecte gezicht, wenste dat ik zijn plek in kon nemen. Dokter's lieten mijn dromen uitkomen, nu ben ik Justin nummer twee."

Kitty/Jennifer: "Mijn naam is Kitty Jay, je weet dat ik jouw smaak ben…" (ligt het trouwens aan ons of lijkt Kitty meer op een mislukte Olsen-twin dan op J-Law)

Venus/Madonna: "Ik heb mijn kont laten doen, allebei de kanten, het deed pijn"

Jaa… dit is echt een artistiek hoogstandje! Ben je benieuwd geworden naar de video, ben je er klaar voor om je oren te laten bloeden? Weet je het zeker? Ok… kijk dan maar!

Wat vind jij van de video van The Plastics? Vind jij Toby, Kitty & Venus op hun idolen lijken of zeg jij (net als wij), die plastische chirurgie hadden ze beter achterwege kunnen laten!