News

Jennifer: “Mijn beste vriendin moet van eten houden”

Als we één celebrity als vriendin konden hebben, dan zouden we zeker voor Jennifer Lawrence gaan. Ook al gaat haar carrière als een trein, ze blijft nuchter en staat met beide benen op de grond. En ze is natuurlijk hilarisch! Jennifer Lawrence schittert op de cover van Marie Claire. De foto's zijn prachtig en de actrice doet weer eerlijke uitspraken in het bijbehorende interview, zoals we van haar gewend zijn. Wil jij Jennifer's BFF zijn? Dan verwacht Jen het volgende van jou: "Mijn beste vriendin moet van eten houden en weet niks van fashion."

Over haar vriendje:
"Als we het allebei druk hebben, dan hebben we afgesproken om elkaar te negeren. Oké, niet volledig, maar niemand wordt boos als de ander niet terug sms't of belt. Ons leven is super druk. Natuurlijk weten we van elkaar wat we aan het doen zijn en we vertrouwen elkaar."

Over wat ze zoekt in een man:
"Ik ga het niet ontkennen, ik houd van mooie mannen. Niemand kan nee zeggen tegen een pretty face. Gelukkig heb ik er één. Oh nee! Ik bedoel mijn vriend hè, niet mijn eigen gezicht. Oh my God! Ik bedoelde dat ik met iemand ben die een mooi gezicht heeft. Maar looks zijn natuurlijk niet alles. Humor en intelligentie zijn het belangrijkst. Looks kunnen vergaan. Ik houd van een unieke man, iemand die zijn eigen persoon is."

Over de verlovingsgeruchten:
"We zijn nog zo jong. Gelukkig denken we hetzelfde over de relatie: we kunnen uitgaan en onze eigen levens hebben, maar we weten ook dat we elkaar hebben."

Over de geruchten dat ze jaloers zou zijn op Kristen Stewart:
"Kristen speelt het vriendinnetje van Nicholas in een nieuwe film. Ik zag een artikel in een tijdschrift over dat ik jaloers zou zijn. Ik vond het hilarisch, want Kristen en ik zijn vriendinnen. Ik heb haar een foto gestuurd van het artikel met het bericht: 'Just so you know, this is all true.'"

Over Lupita Nyong'o, haar concurrente bij de Oscars:
"Ik heb op Lupita gestemd en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Het is mooi als er iets goeds gebeurt bij iemand die het verdient."

Over de beschuldigingen dat Jennifer's val tijdens de Oscars nep zou zijn:
"Geloof mij, als het nep zou zijn dan zou ik het tijdens de Golden Globs of de SAG awards doen. Ik zou het nooit twee keer achter elkaar bij de Oscars doen. Ik kijk naar Homeland, ik weet wel beter!"

Over Google en Twitter:
"Meestal vermijd ik het internet, maar één keer per maand Google ik mezelf. Als ik last heb van PMS en zin heb om te huilen. Sterker nog, het eerste wat ik ga doen na dit interview is Googelen. Maar ik trek een lijn bij Twitter. Mijn vriend zit wel op Twitter. Soms doe ik suggesties voor wat hij zou moeten Twitteren, zoals 'Let the panda bears die', gewoon om mensen te pesten. En hij zegt altijd nee. Hij vindt mijn ideeën nooit goed."

Over haar smetteloze imago:
"Het zal niet voor altijd zo blijven. Niemand blijft voor altijd geliefd. Ik ben nu al bang dat mensen gek van mij worden. Mijn foto's zijn overal, mijn interviews zijn overal. Op de rode loper ben ik bijvoorbeeld super irritant, want ik ben altijd heel druk. Meestal omdat ik heb gedronken en ik niet kan stoppen met photobomben. Er is één ding dat ik dan tegen mezelf zeg: 'Calm the fuck down, je wil niet altijd een GIFje worden.'"

Over vriendinnen:
"Ik zou een meisje zonder vriendinnen niet vertrouwen. Ik heb hele goede vriendinnen, maar ze zijn soms net mannen net zoals ik. Mijn vriendinnen houden van eten en weten niks van mode."

Wat vind jij van dit interview? Ben je het eens met haar uitspraken?

Bron: eonline, popsugar

Must reads 👀