News

Gossip Girl(scene) week 19

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere bye bye Carrie Diaries, heeft Cara Delevingne een nieuwe liefde? Liam Payne vrijgezel? Blake Lively's manier om fit te blijven en de nieuwe haarkleur van Adam Levine is CREEPY!


Bron beeld: Seventeen Magazine

Het was te verwachten, maar nu het hoge woord er dan eindelijk uit is, zijn we toch wel heel erg teleurgesteld. The Carrie Diaries stopt. De kijkcijfers waren het eerste seizoen al laag, het tweede seizoen waren ze nog dramatischer. Het is nu dan echt tijd om afscheid te nemen van Carrie. Wij pinken een traantje weg.


Bron beeld: Getty Images

Cara Delevingne werd afgelopen hand in hand gespot met Sienna Miller en de Britse pers wist het ineens zeker, daar bloeit een liefde op. Hoeveel er van waar is? Volgens Cara NIETS. Ze zijn goede vriendinnen, maar meer ook niet. Daarnaast is Sienna ook gewoon nog samen met de man van haar kind, dus eh… bijzondere roddel, niets van waar.


Bron beeld: Reporters

Liam Payne en zijn highschool-love Sophia Smith zijn na een relatie van ruim acht maanden uit elkaar. De reden is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt met afstand te maken hebben. Liam is op tour, Sophia heeft het druk met college. Liam heeft het er maar moeilijk mee. Op Twitter plaatst hij emotionele tweets. "Can't be without you" "Worst thing I ever did was let you go" "No all I got left is the thought of you" Poor Liam….


Bron beeld: Getty Images

Blake Lively gooide afgelopen maandag weer hoge ogen tijdens het Met Ball in haar prachtige Gucci jurk. De dag erna was ze present op een liefdadigheidsevenement van Gucci, waar ze verschillende interviews gaf. Natuurlijk werd er ook gevraagd hoe Blake haar prachtige figuurtje in vorm houdt… Nou, Blake gaat er in ieder geval niet voor naar de sportschool, ze heeft een zeer actieve levensstijl. Ze gaat hiken, pakt regelmatig de fiets en is eigenlijk altijd bezig. Daarnaast houdt ze heel erg van lekker eten, maar ze kookt wel altijd met verse ingrediënten, dat maakt volgens haar het verschil. Klinkt als één van de gezondste diëten die Hollywood rijk is!


Bron beeld: Twitter

Maroon 5's Adam Levine stond altijd hoog bovenaan onze Most-Sexy-Guy list, maar sinds afgelopen weekend is 'ie ver naar onder gezakt. Adam heeft namelijk een potje bleek in zijn haar gegooid. Zijn beweegreden voor deze drastische metamorfose? We weten het niet, maar hij lijkt er zelf nogal gelukkig mee te zijn…


Bron beeld: Facebook

Snooki beviel vorig jaar van zoontje Lorenzo en kondigde eerder dit jaar aan weer zwanger te zijn. Deze week maakte ze bekend dat er een zusje voor Lorenzo aankomt. Aaaaah!


Bron beeld: Instagram

Babynieuws van een andere Amerikaanse realityster, Kristin Cavallari beviel deze week van een tweede kindje. Zoontje Camden is nog geen twee jaar oud, maar is nu al een grote broer voor zijn broertje Jaxon Wyatt. 


Bron beeld: Instagram

Vorige week kreeg Rihanna een waarschuwing van Instagram, nadat ze een aantal pikante plaatjes geplaatst had. Nu lijkt haar account van de aardbodem verdwenen. Instagram zegt het account niet verwijderd te hebben, heeft Rihanna dat zelf dan gedaan? En waarom? Uit wraak? Riri's team geeft tot nu toe geen gehoor…

Until next time girls!
xoxo,
Girlscene