Fashion

Trendy hoeden

Vorige week vertelden we je de in’s en out’s over streepjes, deze week geven je flink wat inspiratie op het gebied van hoeden! Want zowel in de winter als in de zomer, een hoed kun je het hele jaar door dragen. Kijk mee naar de leukste blogger beelden en shop hier jouw perfecte hoed, zodat jij helemaal hip de dagen door kunt.

Een hoed is zo’n accessoire die in het modebeeld blijft. De hoed, en dan met name de fedora en de flaphoed, werd onder andere geïntroduceerd door bohemian types als Rachel Zoe. Vandaag laten wij je vier verschillende types hoeden zien namelijk de fedora, de flaphoed, het boothoedje en de rieten hoeden die perfect zijn voor de zomer.

Fedora
De fedora is de hoed die we het meeste voorbij zien komen bij bloggers en in streetstyle. De hoed heeft een harde rand en is vaak gemaakt van vilt. De hoed kun je echt als een eyecatcher dragen, zoals bloggers Tuula Vintage, Dulceida en Always Judging dat doen. 


BronBronBronBronLinks & Rechts

Flaphoed
De flaphoed is wat meer bohemian en wordt graag gedragen door celebrity ‘bohemian’ stylist Rachel Zoe. Bloggers die geïnspireerd raakten door Rachel zijn: Class is internal en We Wore What en Mija. Combineer de hoed met een maxi-rok voor een bohemian/hippiefeeling of met een boyfriend jeans voor een wat stoerdere look. 


Bron

Bron

Bron


Links & Rechts

Boothoedje
Het boothoedje is een schattig rond hoedje, uitgevoerd in vilt of riet met een platte of ronde bovenkant. Het kleine hoedje wordt vaak cute gecombineerd met een rokje of high waisted short en past helemaal bij de Parijse zomerse stijl.


Bron


Links & Rechts

Rieten hoeden
Een rieten hoedje is perfect for a day at the beach. Met een rieten hoedje bescherm je je hoofdhuid tegen de zon, wat erg belangrijk is! Door het rieten materiaal is het hoedje niet te warm en ook nog eens heel erg fashionable. Neem een voorbeeld aan blogger Sincerely Jules die haar rieten hoedjes graag op het strand draagt, maar ook op festivals als Coachella!


Bron

Bron

Links & Rechts

P.s. Heb je onze vernieuwde website al gezien? Ga snel naar Fashionscene.nl!

Must reads 👀