News

Yay or nay: creatieve achterkantjes

Oorbellen zijn één van onze favoriete accessoires. Met knopjes of kleine ringetjes zit je nooit fout, maar je kunt ook een fashion statement maken met bijzondere oorbellen. Wat dacht je van creatieve achterkantjes? Meestal gaat het om de 'voorkant' van de oorbel, maar tegenwoordig zijn er ook creatieve ontwerpen voor de achterkantjes bedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van een een My Little Pony in je oor of een achterkantje met 'Love'? Wat vind jij van deze trend… Yay or nay? 

Ear candy is hot! Je ziet steeds vaker oren die helemaal gedecoreerd zijn. Drie gaatjes hebben in elk oor is allang niet meer bijzonder. En wat denk je van ear cuffs? De oren mogen helemaal volgehangen worden met oorbellen. De hipste oorbellen van dit moment zijn oorbellen met een creatieve achterkant. De oorlellen staan al jaren in de spotlight, nu is het tijd voor de achterkant. Rustig aan de voorkant, a party in the back!

Een aantal voorbeelden:

1.


Bron

2.


Bron: Pinterest

3.


Bron: Pinterest

4.


Bron: Pinterest

5.


Bron: Pinterest

6.


Bron: Pinterest

7.


Bron: Pinterest

8.


Bron: Pinterest

9.


Bron: Pinterest

10.


Bron: Pinterest

11.


En natuurlijk de beroemde pareloorbellen à la Dior! Deze oorbellen kun je helemaal zelf maken. Hoe? Dat wordt stap voor stap uitgelegd in deze DIY.

Vind je de creatieve achterkantjes wel wat? Dan kun je het beste terecht bij Topshop of Asos, daar hebben ze deze trend al ontdekt.

Wat vind jij van oorbellen met creatieve achterkantjes: yay or nay?