Fashion

Wat zegt je ondergoed over jou?

Je kledingstijl geeft veel weg van wie je bent. Een meisje met een skaterstijl zit waarschijnlijk niet op hockey. Dit is misschien een beetje kort door de bocht, maar de manier waarop je je kleedt is een stukje van je persoonlijkheid. Wist je dat ondergoed ook iets te maken heeft met je persoonlijkheid? Inderdaad, zelfs de niet zichtbare kledingstukken kunnen wat over je zeggen. Hier lees je wat het betekent als je altijd boxers, strings of ander ondergoed draagt.

"Huh, heeft ondergoed iets te maken met je persoonlijkheid… Is dat niet een beetje onzin?" Volgens Alexis Calhoun, beha/lingerie specialist bij Victoria's Secret, en Stephanie Rygorsky, fashion editor, niet. Zij zien wel degelijk een relatie tussen ondergoed en persoonlijkheid. Oké, let's get to it! Dit zegt jouw favoriete ondergoed over je:

De V-string
De V-string is het ondergoed met de minste stof. Deze string is nauwelijks te zien onder je kleding. Is dit jouw favoriete ondergoed? Dan ben je een 'sexy adventurer'. Volgens Alexis zijn vrouwen die dit ondergoed kopen niet bang om nieuwe dingen te proberen. Op een feestje ben je duidelijk aanwezig. Je voelt je goed over je lichaam en je vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Daarnaast beschik je over een goede bilpartij waar je trots op mag zijn!


Bron

De string
Een 'gewone' string heeft iets meer stof dan de string. Als je een string draagt, dan ben je volgens Alexis een speels type. Je bent zelfstandig en zelfverzekerd. Het liefst draag je zwart en waarschijnlijk heb je een favoriete parfum dat je (bijna) elke dag draagt. Je bent sexy en je houdt van aandacht.

De bikini
Nee, hiermee bedoelen we niet een echte bikini, maar we bedoelen de vorm van een bikinibroekje. Als je hiervan houdt, dan heb je een eigen stijl en houd je je niet zo bezig met de laatste trends. Je bent graag buiten en actief bezig, stilzitten is niets voor jou. Sporten is helemaal jouw ding. Je gaat graag op avontuur, naar plekken waar je nog nooit bent geweest.

De slip
De slip lijkt op de bikini, maar een slip heeft net iets meer stof. Dit is eigenlijk de traditionele onderbroek. Vrouwen die voor slips kiezen houden van comfort en zitten lekker in hun vel. Ze houden van traditie en dit is dan ook erg belangrijk voor je. Mede hierdoor is loyaliteit één van de belangrijkste eigenschappen voor jou, zowel bij jezelf als bij anderen. Mensen kunnen op jou rekenen, je bent een betrouwbare vriendin.  Stephanie: "Vrouwen die graag een slip dragen houden van routine, maar zullen alles opzij zetten voor een geliefde."


Bron

De hiphugger
De hiphugger lijkt op een slip, maar dan is er nóg iets meer stof, meestal kant. Volgens Stephanie zijn meiden die hiphuggers dragen traditioneel, maar ergens ook ondeugend. Van de buitenkant zie je er misschien lief en onschuldig uit, maar daar kunnen mensen zich in vergissen. Misschien heb je wel een tattoo waar niemand van zou verwachten dat je er eentje hebt. Je bent een 'good girl with a wild side'.


Bron

De boxer
Je zou denken dat meiden met boxers een tomboy zijn, maar boxers zijn juist flirty en sassy, net zoals degene die ze draagt. Je houdt erg van uitgaan en je vindt het belangrijk om plezier te hebben in het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Je bent graag actief bezig, bankhangen is niets voor jou.


Bron

De cheeky panty
Wat gebeurt er als je een string kruist met een hiphugger? Dan krijg je een cheeky panty! Dit ondergoed is sexy, maar niet té. Cheekies zijn heel populair onder alle leeftijden, merkt Alexis van Victoria's Secret. Als dit je favoriete ondergoed is, dan ben je sexy, glamorous en zeker geen grijs muisje. Je bent makkelijk in de omgang en heel sociaal. Je bent op de hoogte van alle trends en je ziet er dan ook altijd fashionable uit.

Wat is jouw favoriete ondergoed? Klopt de beschrijving?

Bron: beautyriot, sheknows, thepeople