Winnen

Win: 30x Limited Edition Mix & Match Poncho van Danie & Maybelline

[AFGELOPEN] Yesss, het is bijna zover: het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië! Binnenkort zit heel Nederland aan de buis gekluisterd om ons land aan te moedigen. Dit festijn is natuurlijk niet compleet zonder ORANJE! Van oranje slingers tot een oranje outfit, deze kleur mag niet ontbreken. Het is natuurlijk wel zo leuk als je fashion verantwoord ons land aan het aanmoedigen bent. Styliste en modeontwerpster Danie Bles grijpt samen met Maybelline New York het WK voetbalspektakel aan om te verrassen met een uniek item: de ByDanie Mix & Match poncho limited edition, totally in Brazilian style. Jij maakt kans op één van de 30 poncho's inclusief mascara t.w.v. €20! Lees snel verder om te weten hoe je mee kunt doen.

Tijdens Koningsdag en het WK kleurt heel het land oranje. Hoe leuk dat ook is, erg fashionable is het meestal niet. Gelukkig steekt Danie Bles daar dit jaar een stokje voor! De styliste heeft deze kans aangegrepen om een poncho te ontwerpen, zodat wij ons land kunnen aanmoedigen in een stijlvolle outfit. Danie heeft de poncho geïnspireerd op de gastheer van het Wereldkampioenschap: Brazilië. Een kleurrijk, temperamentvol, sprankelend en creatief land waar het draait om ‘dress to impress’.

Het resultaat is een uniek fashion item: de Mix & Match poncho om eindeloos mee te mixen en matchen. That's right, je kunt zelf kiezen hoe je de poncho combineert én draagt. Combineer 'm over een topje, blouse of dun jasje in combinatie met een skinny jeans, spijker shortje of maxi rok. De poncho is ook te dragen als sjaal, maxi rok, top en zelfs als jurk!

De poncho is perfect voor alle fashionista's die stijlvol het Wereldkampioenschap voetbal willen doorkomen. De ByDanie poncho is vanaf 27 mei verkrijgbaar bij Kruidvat, maar Girlscene mag nu al dertig lezeressen blij maken met een exemplaar!

Als je in het bezit bent van een ByDanie poncho, dan maak je ook nog eens kans op een meet & greet met Danie Bles! Post jouw meest originele stijlmoment met de Mix & Match poncho op Instagram met #maybelline_nl #bydanienl #mix_matchponcho en dan maak je kans op persoonlijk stijladvies van Danie Bles voor 3 personen.

Wil jij het WK dit jaar in stijl vieren? Girlscene mag 30 ByDanie poncho's weggeven, inclusief Maybelline mascara! Zo kun je winnen:
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook 
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”456″}