News

De meest bizarre zoekopdrachten op Google

Wie houdt er niet van Google? Niet voor niets raadplegen miljoenen mensen de zoekmachine alsof het een encyclopedie is. Maar onder zoveel gebruikers komen  natuurlijk ook vreemde en zelfs rare zoektermen voor. De meest bizarre dingen waar mensen op Googlen zijn vastgelegd in een overzicht die Girlscene met je deelt! Lees verder voor de bizarre zoektermen.

Als je ziek bent zoek je waarschijnlijk op Google naar tips en adviezen om sneller beter te worden en als je graag een overzicht wil waarin staat wat de nieuwste modetrends zijn is de zoekmachine je beste vriend. Op de Girlscene redactie gebruiken we Google om bijvoorbeeld inspiratie op te doen voor haarstijlen en hoe je de perfecte squat uitvoert. Maar dat er ook mensen zijn die Google voor de lol gebruiken blijkt wel uit de volgende infographics. Want ja… hoe kom je weg met een moord en is de kerstman wel echt? Ja, dit is wat mensen echt opzoeken! Kijk maar mee naar de opvallende zoekopdrachten volgens het Australische Search Factory.

Hoe verstop je een dood lichaam en hoe kom je weg met moord. Hier zoeken maar liefst 1000 en 1900 mensen naar per maand. 


Daten met een kat en hoe zorg je ervoor dat een kat van je houdt. Maandelijks stellen 110 en 390 personen deze vraag.


Lady Gaga naakt en is Lady Gaga een man? Dit zijn de zoektermen die per maand 135.000 (!) en 18.100 voorkomen.


Hoe vraag je een jongen uit en hoe heel je een gebroken hart. Dit is iets wat 14.800 en 9.900 mensen zich maandelijks afvragen. 


Hoe een affaire hebben en waarom ben ik getrouwd? Blijkbaar hebben elke maand 5.400 en 40.500 mensen de behoefte om dit als zoekopdracht in te voeren. 


Ik haat mijn baan en hoe win je de loterij. De zoekopdracht van respectievelijk 22.000 en 40.500 mensen. Per maand. 


Hoe gebruik ik Google en hoe zoek ik iets op Google op? Maandelijks weten 5.400 mensen niet helemaal hoe ze Google moeten gebruiken. En toch kunnen ze een zoekopdracht invoeren! 😉


Bestaat de kerstman? De vraag van 60.500 mensen per maand.


En de klapper… Waarom hebben mannen tepels? Elke maand zijn er 18.000 mensen nieuwsgierig naar het antwoord op deze vraag.

Wil je de antwoorden weten op de bizarre zoekopdrachten? Dan moet je het toch zelf opzoeken, net zoals jouw (tien)duizenden voorgangers. Je bent in ieder geval niet de enige die letterlijk alles op Google vindt! 😉

Welke zoekopdracht vind jij het meest bizar? Zoek jij weleens 'rare' dingen (voor de lol) op Google? 

Bron: buzzfeed/search factory

Laat je inspireren in Pinbook