Health

Ren mee met Nike’s We Own The Night!

Nu de zomer in aantocht is, krijgen we steeds meer zin om te hardlopen. De aangename temperaturen maken het verleidelijk om onze hardloopschoenen aan te trekken. De leukste manier om fit for summer te worden! Heb jij wel zin in een challenge of wil je extra motivatie? Doe dan mee met Nike's We Own The Night op 7 juni 2014. Je rent dan 10 kilometer door hartje Amsterdam, girls only. Zie jij dit wel zitten? Schrijf je dan in op de website! Who run the world?! GIRLS!

Hardlopen is hip! Girlscene's Annemerel is al jaren verslaafd aan deze sport, maar de laatste tijd spotten we steeds meer hardlopers op straat. In de winter is de motivatie ver te zoeken, maar als het wat warmer wordt begint het toch weer te kriebelen. Het is eigenlijk wel lekker om buiten te rennen met een zacht zonnetje en bovendien zit je veel lekkerder in je vel als je fit bent. Weet je wat hardlopen nóg leuker maakt en wat een extra steuntje in de rug is om te blijven hardlopen? Schrijf je in voor een hardloopevenement, loop samen met andere meiden en verbeter je personal record.

Save the date! Op 7 juni organiseert Nike voor de tweede keer We Own The Night. Het is een hardloopevenement waarbij je 10 kilometer in een donker Amsterdam rent. Een coole omgeving maakt het hardlopen tenslotte twee keer zo leuk! Je begint bij het Olympisch Stadion, rent door naar het Vondelpark, door de P.C. Hooftstraat, langs het Rijksmuseum en vervolgens over de verlichte Magere Brug. Je eindigt weer in het Olympisch Stadion.

Wat ook heel fijn is… Zelfs trainen hoef je niet alleen te doen! Hardlopen is tenslotte veel leuker met z'n allen en dan hoef je niet eens daadwerkelijk met elkaar door het park te rennen. Nike heeft een trainingsprogramma met de Nike+Run coach ontwikkeld, deze kun je gebruiken via de Nike+Running-app. Via Nike+ kun je tijd, afstand, tempo en verbrande calorieën bijhouden, zo kun je precies je progress zien en delen met anderen! Naast de app organiseert Nike ook runclub sessies met de Nike runclub in Amsterdam, elke woensdag om 19:00 uur. Op zaterdag om 09:30 uur heb je ook de kans om mee te doen met een run sessie bij Run2day Amsterdam Overtoom & Oosterpark, en in Rotterdam en Utrecht. 

Bovendien kunnen deelnemers elkaar op de hoogte houden via de hashtags #weownthenight #amsterdam en #nike. Maak dus af en toe een foto als je aan het trainen bent, post het op social media om zo elkaar te steunen en te motiveren. We are running this together!

Meer informatie over We Own The Night vind je hier. Wil je de laatste updates ontvangen of heb je een brandende vraag die je wil stellen? Dan kun je terecht op Nike's Facebookpagina.

Voor €20 ren jij mee met We Own The Night. Schrijf je hier in.