Celebs

Hot/Not: Harry Styles met steil haar + 1D update

Harry Styles en zijn wilde kapsel jaagt het hart van menig vrouw op hol. Van tienerfans tot Kendall Jenner en Taylor Swift. Zelfs Chris Martin van Coldplay gaf afgelopen week in een interview toe dat hij rood werd toen hij oog in oog stond met Harry en hij vertelde erg onder de indruk van zijn kapsel te zijn. Harry is op dit moment in Zuid-Amerika op tournee en probeerde dit weekend samen met zijn stylist iets nieuws…

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets schreven over de mannen van One Direction als band, de laatste keer was in… 2013? De heren hebben afgelopen maanden genoten van een welverdiende periode van rust. Dat mocht ook wel na ruim drie jaar achter elkaar keihard werken.

Harry, Niall, Liam, Zayn en Louis trapten afgelopen vrijdag hun Where We Are World Tour af in Colombia, Zuid-Amerika. De mannen schijnen beveiligd te zijn door maar liefst 200 man! De security van Obama is er niks bij. De reden waarom ze beveiligd werden door zo'n groot team? Kidnapping komt in Colombia regelmatig voor en een ontvoering van onze favoriete boyband? Dat moet voorkomen worden natuurlijk (iedere kidnapping moet voorkomen worden natuurlijk, maar je begrijpt wat we bedoelen…)

Ondertussen hebben de heren het prima naar hun zin in Zuid-Amerika. Zo plaatste Harry een foto van een partijtje basketbal op Instagram.

en liet Niall zien wat Louis met zijn litteken op zijn been gedaan had. Niall is een aantal maanden geleden aan zijn knie geopereerd en heeft daar zo te zien een mooi litteken aan overgehouden.

Au…. dat ziet er best wel pijnlijk uit… Alhoewel de normale foto gaat nog wel, maar Louis' 'art' is iets dat we snel willen vergeten, haha.

Goed, Harry's kapsel dan! Dat zag er dit weekend even net iets anders uit dan normaal….

Op deze manier kennen we Harry Styles, met zijn wilde manen naar achteren gekamd.

Of zo.. zijn krullen getemd door een beanie of haarband.

Maar dit weekend ging Harry voor iets nieuws. Zijn haarstylist Lou Teasdale deelde de volgende foto op Instagram…

Harry met een lok en vrijwel steil haar…. Hmmmm wat vinden we van deze look HOT or NOT? Voor ons ziet Harry er al-tijd HOT uit, maar we prefereren zijn 'standaard' look stiekem wel een klein beetje, hoe zit dat met jullie?

En eh… wie van jullie hebben een kaartje voor één van de shows in Amsterdam op 24 en 25 juni weten te bemachtigen?

Bron beeld: Instagram Harry Styles + Lou Teasdale + Twitter Niall Horan

Pin jouw favoriete One Direction foto's in Pinbook!

Must reads 👀