Fashion

Vier onmisbare modetrends voor de zomer

Oké, we kunnen moeder natuur misschien niet dwingen om de zon nu al op volle kracht te laten schijnen, maar we kunnen wel alvast een goede voorbereiding treffen qua outfits! Met de zomer en vakantie in ons achterhoofd speuren we het web af en vonden we op Jurkjes.nl een aantal zomerse trends die je dit jaar zeker niet mag missen. De Girlscene redactie gaat deze zomer in ieder geval voor boho-chic, franjes, crop-tops en cut out dresses.


Forever 21 boho jurk €10,45 – Vero Moda fringe jurk €26,95
 

Boho-chic
Denk bohemien, woodstock en hippies en dan zit je goed voor de boho-chic trend! Celebs als Sienna Miller, Nicole Richie en The Olsen Twins omarmen de boho outfits al jaren. De stijl valt niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Want of je naar het strand, een festival of dagje park gaat overal om je heen zie je de trend. Lange rokken en jurken, veel sieraden en bloemetjes maken jou tot een echte boho-lady.

Franjes
De fringe trend zagen we in de lente en zomer van 2013 al voorbijkomen en deze trend is here to stay. Niet alleen op kleding, maar ook op schoenen, tassen en jassen zien we de franjes heel veel terugkomen. Onze favoriet? De fringe dress. Wij zijn voorlopig nog niet uitgekeken op deze trend.


Oneness Crop Top + Skirt €39,95 & Club L Cut Out jurk €27,95

Crop-tops
Love it or hate it maar dit seizoen zie je het overal… de crop tops! Je hebt ze vast al voorbij zien komen: de bekende naveltruitjes uit de jaren ’90. Vandaag de dag combineren wij onze crop-top graag met een hoge taille rok die net over de buiknavel valt. Zo valt dat stukje blote buik ook gelijk weer mee.

Cut out dress
Op een warme vakantiedag wil je het liefst zo min mogelijk kleding aan zonder er ordinair uit te zien. De cut out jurkjes zijn de perfecte oplossing! Met dit jurkje geef je letterlijk net iets meer bloot van jezelf. Laat een stukje van je taille, rug, schouder of buik zien. Show some skin is het motto van deze zomer! Merken zoals John Zack, Ax Paris en Club L verkopen dit soort jurkjes.

Heb je nog niet genoeg van deze zomerse trends? Kijk dan eens hier voor meer zomerjurkjes. Have fun shopping!

Welke modetrend is jouw favoriet deze zomer?

Must reads 👀