Lifestyle

Musicals op YouTube: AVbyte

Ga je graag naar musicals, maar heb je het budget niet altijd om naar een musical toe te gaan? Blijf dan lekker thuis en zoek op YouTube naar het kanaal AVbyte. Drie jaar geleden richtten de broers Vijay en Antonius het YouTube kanaal op, speciaal om musicals in het zonnetje te zetten. Zo maakten ze al een musical video van One Direction, maar ook van de Disney prinsessen. Girlscene heeft de leukste musicalfilmpjes van AVbyte op een rijtje gezet! Kijk je mee? 

Eerder had Girlscene het al over de meest populaire YouTube video's van 2013 en de redactie heeft weer een populair kanaal gevonden, namelijk: AVbyte.

Het YouTube kanaal is een kanaal waar musical video's online komen van diverse musical artiesten. De broers Vijay en Antonius begonnen in 2011 te werken aan AVbyte. Het YouTube kanaal staat voor de voornamen van de broers. A voor Antonius en V voor Vijay. 'Byte' staat voor audio en video. De musical video's hebben originele teksten en de typische outfits van de karakters die ze spelen, waardoor de ze heel herkenbaar worden. Sinds 2011 hebben ze al 190 video's gemaakt, waarbij Girlscene de leukste uitzocht om met je te delen. 

Watch on YouTube

Frozen musical ft. Disney Princesses
De Disney prinsessen zijn terug, maar dan net even anders: als feministische meiden die geen prins op het witte paard nodig hebben. In de video zie je onder andere Elsa, Belle, Assepoester, Ariel, Jasmine, Sneeuwwitje en Aurora. 

Watch on YouTube

Bronies – the musical
Maar er doen ook jongens mee. Zoals je kunt zien in de bovenstaande video, waarbij de mannen stiekem een voorliefde hebben voor My Little Pony en er eigenlijk best wel trots op zijn. Yeah!

Watch on YouTube

The musical of Pokemon
Wat dacht je van een musical over Pokemon? AVbyte maakte een video over deze geweldig leuke tv-serie en de Pokemon musical zou geen musical zijn zonder Ash Ketchum, Misty, Pikachu en Togepie. Gotta catch them all! 

Watch on YouTube

One Direction the Musical
In de musical doen ze onder andere het welbekende danspasje van One Direction na. Ook Simon Cowell komt erin voor, maar de echte boys blijven wel het leukst om naar te kijken 😉

Watch on YouTube

The Game of Thrones musical
Last but not least..heeft AVbyte een video gemaakt over de serie Game of Thrones. Met onder andere de personages Daenerys, Jon Snow, Sansa Stark en Cersei Lannister. Wow..

Wat vinden jullie van dit YouTube kanaal? & welke musical video vinden jullie het leukst? Of staat jouw favoriet er niet tussen? 

Bron: YouTube & Pinterest

Pin je inspiratie in Pinbook