News

Yay or nay: Kristen Stewart’s gekleurde lokken

Wat hebben celebrities met felle, gekleurde lokken? Katy Perry’s haar is tegenwoordig groen, maar ook Kristen Stewart heeft besloten om iets spannends met haar lokken te doen. Kristen is zowel een brunette als een blondine geweest, maar tegenwoordig is ze een redhead. En niet zomaar een redhead, het is KNALrood. Wat vind jij: kan Kristen het hebben of moet ze het heel snel weer in een ‘normale’ kleur verven?

Katy Perry rockt groene lokken en ziet er nog steeds glamorous uit, Kristen Stewart gaat toch voor een andere look. Geen glamour voor Kristen, maar hé… De actrice draagt ook gewoon haar sneakers op de rode loper en soms lacht ze niet eens voor de foto. Haar lokken zijn op dit moment felrood, mét enorme uitgroei.

Oké, voordat we verdergaan: Kristen is aan het filmen voor haar nieuwe film American Ultra, waarin ze het vriendinnetje van Jesse Eisenberg speelt. Waarschijnlijk heeft ze haar lokken geverfd voor deze rol. Vorige week kwam er nog een Instagramfoto naar buiten van Kristen met oranje haar, maar dat blijkt nu slechts een voorbereiding te zijn op een felrode kleur.

Dit is Kristen met haar oranje lokken:

We zijn benieuwd wat Kristen met haar lokken gaat doen als ze klaar is met filmen. Zal ze weer een brunette worden? Of blondine? Of zal ze het afknippen omdat ze haar haren wat rust wil gunnen na al dat verven, zoals Jennifer Lawrence? Only time wil tell…

Wat vind jij van Kristen’s gekleurde haren: ziet het er cool uit of vind je het er echt niet uitzien? Is de oranje haarkleur mooier of ga je toch voor felrood?