News

Lady Gaga vóór Photoshop

Photoshop is net magie. Een vetrolletje? Een puist? Wallen? Met één druk op de knop is het als sneeuw voor de zon verdwenen. Media maken er dankbaar gebruik van. Geloof het of niet, zelfs Doutzen Kroes wordt onder handen genomen. Hoeveel er wordt gephotoshopped, is wel duidelijk na het zien van de voor en na beelden van Lady Gaga. De popster is het gezicht van de nieuwe campagne van Versace. De campagnebeelden zijn prachtig, maar er is wel heel veel aan gesleuteld…

Lady Gaga lijkt als twee druppels water op Donatella Versace, mede daardoor is ze het nieuwe gezicht van Versace's lente/zomer campagne. De blondine deed hiervoor een uitgebreide fotoshoot. Het is bekend dat er het één en ander wordt verbeterd aan de foto's voordat de beelden in de bushokjes hangen en in tijdschirften komen. Door uitgelekte foto's van Lady Gaga's campagne kunnen we zien hoeveel er precies wordt veranderd. Het mag duidelijk zijn… Er is dankbaar gebruik gemaakt van Photoshoop.

De 'before'-foto's van Lady Gaga zien er heel anders uit dan het eindresultaat. We vinden dat ze er alsnog flawless uitziet, maar de verschillen zijn goed te zien. Zo zie je dat ze voor het gebruik van Photoshop donkere kringen heeft en je kunt ook wat blauwe plekken op haar benen zien. Verder zijn haar lokken blonder gemaakt en haar armen hebben ze dunner gephotoshopped.

Lady Gaga heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte foto's, maar ze zal er vast niet blij mee zijn. De popster had kritiek op een cover van Glamour, ze vond dat ze te 'airbrushed' uitzag: "Ik vind dat mijn huid er te perfect uitziet. En mijn haar ziet er te zacht uit. Ik zie er niet zo uit als ik 's ochtends wakker wordt. Ik lijk er niet eens op," vertelde Gaga in een interview. "Ik wil niet dat andere mensen zich niet mooi voelen door deze foto's. Het is alleen maar eerlijk om te vertellen dat er veel gesleuteld is aan de foto's die je in tijdschriften ziet. Ik zou willen dat er niet zoveel werd gephotoshopped op covers. Als dat verandert, dan zou dat heel veel betekenen voor de maatschappij."

Dit zijn Lady Gaga's campagnebeelden voor Versace, mét Photoshop:

En dit zijn de uitgelekte 'before'-foto's:

Wat vind jij van Lady Gaga's foto's? Had jij gedacht dat er zoveel werd gesleuteld aan foto's? Zou Photoshop verboden moeten worden?

Bron: eonline
Bron beeld: Twitter

Must reads 👀