Lifestyle

9x Miley covers tijdens haar Bangerz Tour

Miley Cyrus is nu al zo'n twee maanden aan het toeren door Noord-Amerika en dat is niet onopgemerkt gebleven. Haar outfits (of het gebrek daar aan) kwamen in opspraak, ze had hulp nodig bij het onthouden van haar teksten, ze moest een concert afzeggen wegens griep en ze huilde tranen met tuiten op het podium toen haar hond Floyd was overleden. Je zou bijna vergeten dat Miley op het podium aanwezig is om te zingen. Ze zingt tijdens haar show niet alleen haar eigen nummers, maar ook covers van anderen. Wij selecteerden de leukste.

Bron beeld: Getty Images

Miley's show zit vol bizarre elementen. Ze komt het podium op via een glijbaan in de vorm van haar eigen tong, ze zit op goudgespoten auto's en draagt de meest bizarre kostuums. Dat ze ook daadwerkelijk kan zingen laat ze horen tijdens de ballads van haar albums (Wrecking Ball, Drive, Maybe You're Right), maar misschien nog wel meer tijdens de covers die ze zingt. Kijk maar!

Watch on YouTube
Oakland: Fleetwood Mac – Landslide

Watch on YouTube
Ohio: Arctic Monkeys – Why'd You Only Call Me When You're High

Watch on YouTube
Houston: Coldplay – The Scientist

Watch on YouTube
Denver: Lana Del Rey – Summertime Sadness

Watch on YouTube
Milwaukee: Bob Dylan – You're Gonna Make Me Lonesome When You're Gone

Watch on YouTube
Minesotta: Bob Dylan – I Ain't Me Bebe

Watch on YouTube
Los Angeles: Outkast – Hey Ya

Watch on YouTube
Denver: Dolly Parton – Jolene

Watch on YouTube
New Jersey: Dolly Parton – Love is like a Butterfly (begint van 3:10)  

Nederlandse fans van Miley moeten nog heel even geduld hebben, over twee weken trapt Miley haar Europese tournee af en dat doet ze op 2 mei, in Amsterdam. We zijn heel benieuwd welke covers Miley voor ons in petto heeft! Meestal zingt ze drie tot vier covers. Van haar oude nummers zingt ze alleen 'Party in the USA', de rest van haar show is gevuld met nummers van haar nieuwe album.

Ga jij naar het concert van Miley? Welke cover vind jij het mooiste? Welke hoop jij dat Miley tijdens haar concert in Amsterdam zal zingen?

Must reads 👀