Lifestyle

Terug van weggeweest: Shelley

Bij het schrijven van dit artikel komt er één ding in mij op: het nummer van Eminem met Without Me, want deze jongedame is weer terug van weggeweest. In drie jaar tijd loop ik met mijn eerste diploma op zak en volg ik nu een tweede studie, waarvoor ik nu ga stage lopen. En waar kan dit beter dan bij Girlscene? Dus bij deze: ola meiden van Girlscene! 

Voor de meiden die mij nog niet kennen: ik ben Shelley, een meisje dat graag verhalen schrijft. Een meisje dat graag toneelspeelt en dit doet bij STA! de studenten toneelvereniging. Onlangs speelden we nog in het toneelstuk 'Goddelijk Gemaakt'. Ik ben ook een meisje dat dagenlang op Tumblr kan zitten zonder dat ze er moe van wordt. 

Drie jaar geleden heb ik in mijn 'Even voorstellen' artikel gezegd dat ik graag in Amsterdam wilde wonen en dat is nu werkelijkheid geworden. Met de winkels om de hoek, de supermarkt tegenover mijn huis en een mooi Amsterdams pandje mag ik mijzelf gelukkig prijzen. Mijn vrienden wonen aan de andere kant van de stad, maar gelukkig brengt mijn fiets mij overal!

Ik volg nu de studie Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en zit in mijn tweede jaar. Binnen deze studie kun je kiezen voor verschillende profielen, waarbij ik gekozen heb voor het profiel Redactie & Mediaproductie (net als honderden andere meiden). Op deze manier ben ik ook weer terechtgekomen bij Girlscene.

Ondanks het feit dat ik een stekkie in Amsterdam heb, ben ik vrijwel nooit thuis. Dit omdat er té veel leuke cafés in Amsterdam zijn waar je lekker met je laptop kunt zitten en een grote bak koffie, als een regelrechte hipster ;-). Een beetje bloggen, heel veel series kijken, een beetje online shoppen en soms ook nog een beetje huiswerk maken is wat ik dan doe wanneer ik in een café zit. Mijn absolute lievelingscafé is Hutspot, dus als je een keer in de stad bent is dat zeker mijn aanrader. 

Verder ga ik net als ieder ander graag uiteten, naar de film, naar een feestje of festival, borrelen, daten met de mannen van Tinder of thuis bankhangen met vriendinnen. 

De komende vier maanden hoop ik jullie te vermaken met leuke artikelen over mode, beauty en lifestyle. 

& om het mooi af te sluiten, geef ik jullie het nummer van Eminem mee: 

Watch on YouTube
 
Ciao ciao,
 
Shelley