News

Hot or not: Kendall Jenner’s neusring

Als er een goede gelegenheid is om een fashion statement te maken, dan is het wel op Coachella. Dit beroemde festival staat bekend om de bohemian outfits. Niks is te gek, het gaat van bloemenkransen tot gekke zonnebrillen. Jaarlijks komen er veel celebrities op af om te feesten en om hun ultieme festival outfits te showen. Ook Kendall Jenner was dit weekend op Coachella. Op dag twee maakte ze wel een heel opvallende fashion statement… Kendall rockte een grote neusring! Wat vind jij: hot or not?

Katy Perry, Lea Michele, Ashley Benson… Coachella stikt elk jaar van de celebrities. Gisteren hebben we alle outfits van de celebs op Coachella voor je op een rij gezet. Wat we voornamelijk zagen? Bloemenkransen, grote hoeden en hartjeszonnebrillen. Katy rockte haar groene lokken en Vanessa Hudgens plakte haar hoofd zelfs vol met bindi!

Het is duidelijk dat iedereen er zo fashionable mogelijk uit wil zien op Coachella. De Jenner-zusjes waren uiteraard ook aanwezig. Op dag één droeg Kendall high waisted shorts, een crop top, gecombineerd met een statement ketting en cowboylaarzen. De volgende dag besloot ze om een grotere fashion statement te maken. Kendall werd gespot met een gigantische neusring in haar neus. De grote neusring is verbonden aan haar oor. Voordat je je zorgen maakt: Kendall heeft haar neus niet echt gepierced.


Bron: Instagram


Bron: Instagram


Bron: Instagram
 

De neusring is al een tijdje populair in fashionland, zo sierde Miley Cyrus de cover van 'LOVE' met het sieraad in haar neus en ook Vogue koos voor een model met neusring op de cover. Op beide covers ging het echter om een kleine neusring, zo'n grote neusring als Kendall hebben we nog niet eerder gezien. Zal dit een trend worden?

Wat vind jij van Kendall's neusring: hot or not? Zou je zelf ook zoiets dragen? Of vind je het er belachelijk uitzien?

Must reads 👀