Celebs

De leukste trouwfoto’s van celebs

Misschien droom je al je hele leven van je bruiloft, misschien is het voor jou een ver-van-je-bed-show waar je absoluut niet mee bezig bent. Hoewel wij op dit moment absoluut nog niet met onze toekomstige bruiloft bezig zijn, vinden we het wel heerlijk om naar andermans trouwfoto's te kijken en als die foto's van celebrities zijn, dan smullen we er helemaal van. We hebben de leukste trouwfoto's van celebs voor je op een rijtje gezet.


Actrice Kate Bosworth trouwde met Michael Polish in augustus vorig jaar, haar jurk was helemaal 'Kate', heerlijk bohemian. Ook Michael verscheen niet in drie-delig-pak, hij droeg een spijkerpak!


Zangeres Cheryl Lloyd trouwde met haar haarstylist Craig Monk


Kelly Clarkson trouwde eind vorig jaar met Brandon Blackstock, ze trouwde in een hele mooie kantenjurk en zag er heel erg gelukkig uit. Wauw! (bron beeld)


90210's Shenae Grimes trouwde voor de verandering niet in het wit, maar in het zwart! 


Anne Hathaway trouwde in het geheim in een prachtige jurk van Valentino!


Toen Lily Allen met haar man Sam Cooper trouwde, maakte ze op haar bruiloft bekend drie maanden zwanger te zijn!


Eva Longoria trouwde in 2007 twee keer met Tony Parker, de eerste keer trouwde ze in een jurkje van Chanel in Parijs. Het huwelijk hield helaas niet lang stand, inmiddels is ze alweer een tijdje gescheiden. (bron beeld)


Katie Holmes trouwde met Tom Cruise in Italië, in een klein dorpje in de buurt van Rome. Jullie weten natuurlijk allemaal hoe het met dat huwelijk is afgelopen…


Heidi Montag trouwde vijf jaar geleden met Spencer Pratt in een ceremonie die we allemaal tijdens The Hills hebben kunnen zien. De twee zijn nog steeds getrouwd, iets dat we vijf jaar geleden echt niet verwacht hadden..


Kim Kardashian zag eruit als een real life prinses tijdens haar bruiloft met Kris Humphries. Wij zijn benieuwd wat haar look tijdens haar bruiloft met Kanye West zal zijn!


Blake Lively liet haar bruiloft verslaan in Martha Stewart's Wedding Magazine, maar er was helaas geen enkele foto van het gelukkige bruidspaar in het nummer te vinden.. we kregen alleen een foto van hun handen. Boehoeee!


Jennifer Aniston trouwde in 2000 met Brad Pitt. In die tijd dachten we dat dat huwelijk niet kapot kon, inmiddels weten we beter.. Maar hoe mooi is de trouwfoto van Brad en Jen?


Kate Moss trouwde met Jamie Hince op het Engelse platteland, ze had een grote hoeveelheid flowergirls, waaronder haar dochtertje en haar halfzusje Lottie. De festiviteiten werden verslagen in de Britse Vogue.


Hilary Duff trouwde in 2011 met Mike Comrie in een jurk van Vera Wang. Ze zag eruit als een disneyprinses. Helaas hield haar huwelijk geen stand, eerder dit jaar kondigde ze aan te gaan scheiden.


Hilary Duff zag er uit als een prinses, maar Nicole Richie zag er tijdens haar bruiloft uit als een ware koningin!

Denk jij wel eens na over trouwen? Zou jij überhaupt willen trouwen? En als je dan zou trouwen, zou je dan in een traditionele jurk zoals Nicole Richie en Hilary Duff willen trouwen, of vinden jullie juist een jurk zoals die van Shenae Grimes (in het zwart) wel heel cool?

Pin jouw trouwinspiratie in Pinbook!

Must reads 👀