News

Gossip Girl(scene) week 15

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Ellie Goulding's liefdeslessen, Harper wint haar eerste stijlaward, de kus van Johnny Depp en Jimmy Kimmel, Tom Ford is getrouwd en Jennifer Lawrence als bruidsmeisje op de cover van Martha Stewart's Weddings.

Ellie Goulding vertelt in een interview met Cosmpolitan dat ze blij is dat ze voor het eerst écht single is.  Ze zegt "Ik zette mannen op een voetstuk. Ze waren alles. Ik besloot dat ik daar iets aan moest doen en dat is de reden dat ik op dit moment single ben. Ik heb me gerealiseerd dat ik geen jongen nodig heb. Ik heb geweldige, fantastische, gekke vrienden." Ook vertelt ze over haar lessen die ze van haar liefdesverdriet geleerd heeft. "Als het uit gaat met iemand geeft denken aan de toekomst veel verdriet. Maar als je aan de toekomst denkt, kun je niet volledig in het heden leven en gelukkig zijn. Op het moment dat je stopt met denken aan wat er in het verleden gebeurd is en wat je nu allemaal nog te wachten staat, en echt begint te leven, dan word je gelukkig."

We hadden het niet beter kunnen zeggen Ellie!

Niemand minder dan David en Victoria's dochter Harper is uitgeroepen tot het meest stijlvolle celebritykind. Zijn wij het 100% mee eens… Het was trouwens een clean-sweep voor de Beckham-clan. Op nummer twee kwam Harper's vijftienjarige broer Brooklyn en de derde plaats werd bezet door de elfjarige Romeo. Cruz Beckham stond op de zesde plaats.

Hoe het precies gebeurde weten we niet, maar Johnny Depp was in de talkshow van Jimmy Kimmel om zijn nieuwe film Transcendence te promoten en opeens waren Jimmy en Johnny aan het zoenen. Dit is natuurlijk wel de beste promotie voor de film… EVERYONE's talking about it!

Watch on YouTube

Anne Hathaway was op haar beurt te gast bij de talkshow van Jimmy Fallon The Tonight Show. Ze bracht samen met Jimmy een Broadwayperformance van een aantal nummers.. Snoop Dogg's “Gin and Juice,” 50 Cent’s “In Da Club” en Kendrick Lamar’s “Bitch Don’t Steal My Vibe”. Herken jij de nummers nog terug na deze Broadway-makeover?


Bron

Designer Tom Ford is getrouwd! Tom en zijn – inmiddels – man Richard Buckley zijn al ruim 25 jaar samen, maar omdat het homohuwelijk pas sinds kort legaal is in de VS zijn ze nu pas in het huwelijksbootje gestapt. Tom en Richard hadden sinds vorig jaar al een kindje samen.


Bron

Jennifer Lawrence staat op de cover van Martha Stewart's Wedding Magazine. Nee, ze is niet in het geheim getrouwd met haar vriend Nicholas Hoult, maar haar oudere broer Blaine trouwde afgelopen oktober. Ze staat op de cover als één van de bruidsmeisjes en in het magazine samen met haar broer Blaine. Looking good Jen!

Watch on YouTube

Ed Sheeran heeft zijn eerste single van zijn nieuwe album gereleased! Het nummer is geproduceerd door niemand minder dan Pharrell Williams en het heeft een ietwat ander geluid dan we van Ed gewend zijn. Wat vinden jullie ervan?

Herinneren jullie je nog de verontrustende berichten die we vorig jaar schreven over Amanda Bynes? Het lijkt gelukkig een stuk beter te gaan met Amanda. Ze doet een modeopleiding in Los Angeles (FIDM) en ging afgelopen week met haar ouders op vakantie. Girl's looking GOOD!!!!!!!!

Until Next Time!
xoxo,
Girlscene

Bronnen: Gossip Girl / Ohnotheydidnt / E! Online