Lifestyle

10x leuke boeken om cadeau te doen

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin? Waarom geef je haar geen boek?! Nee, we hebben het niet over het nieuwste boek van John Green, of een andere bestseller. We bedoelen een 'leuk' boek, waar je vriendin écht iets mee kan. Van boeken met lijstjes tot boeken met grappige plaatjes, we selecteerden de tien leukste.

Een vraag per dag
In dit boek wordt je vijf jaar lang een vraag gesteld. Het zijn 365 vragen, ieder jaar wordt je dus dezelfde vragen gesteld. Op deze manier krijg je een heel origineel dagboek. Je komt erachter hoeveel je verandert, of juist helemaal niet. Je krijgt vragen zoals "Heb je vannacht alleen geslapen?" en "Heb je cash op zak?" maar ook "Wat doe je het liefst op vrijdagavond?" en "Beschrijf een klein, maar chronisch probleem". Niet alleen leuk om cadeau te doen, maar ook heel erg leuk om te krijgen. 
Bol.com – €12,50

My Future Listography
Hou jij van lijstjes maken? Dan kun je met dit boek je hart ophalen. In dit boek wordt je gevraagd zeventig lijstjes te maken met als hoofdonderwerp 'je toekomst'. Een lijstje met dromen, gebeurtenissen om naar tijd te reizen, plaatsen die je nog wil zien, andere levens die je graag zou willen leiden..
Bol.com – €11,99

My Travel Listography
Nog een leuk boekje om lijstjes te maken, ideaal voor de vriendin die graag reist, de 'Travel Listography'. Ook dit boek bevat weer 70 lijstjes, van plekken die je nog wilt bezoeken, tot de meest afschuwelijke vakanties die je in je leven gehad hebt.
Bol.com – €12,99

One Line A Day
Vijf jaar lang wordt je iedere dag gevraagd iets over je dag te schrijven, in één zin per dag. Ook hiermee creëer je een super speciaal dagboek.
Bol.com – €12,49

Wreck This Journal
Dit is een boek voor de creatieve vriendin, dit boek moet na een tijdje volledig afgeragd zijn! Je wordt gevraagd gaten in dit boek te maken, foto's erin te plakken en vervolgens de hoofden op de foto's te verwijderen. Op deze manier moet je van je 'blanke-pagina' angst afkomen en volledig opgaan in het creatieve proces. 
Bol.com – €9,49

Paris versus New York
Een vriendin die heel erg fan is van New York, Parijs, of beter nog… allebei! Dit boek 'Paris versus New York' vergelijkt op hilarische wijze Parijs met New York.
Bol.com – €17,99

Lauren Verster – Uit
Voor de vriendin met liefdesverdriet is dit boek van Lauren Verster een fijn boek! Lauren schrijft over liefdesverdriet en heeft een aantal bekende Nederlands (waaronder Jan Kooijman, Miss Montreal en haar vriend Jort Kelder) gevraagd mee te werken. Het resultaat? Vooral inspirerend en op sommige momenten zelfs hilarisch. Geen boek waarbij je continu zit te huilen dus!
Bol.com – €17,95

It's called a Break-Up because it's broken
Nog één voor de newly single vriendin, it's called a break-up because it's broken, door één van de schrijvers van Sex and the City. In dit boek wordt je gestimuleerd niet bij de pakken neer te zitten en je als een echte superfox te gedragen. Het helpt écht!
Bol.com – €10,99

Dear Fashion Diary
Voor de modeliefhebber! Ontdek je eigen stijl en word je eigen stijl guru met dit modedagboek. Met verschillende opdrachten kom achter je eigen stijl. Je wordt gevraagd collages te maken, je mooiste outfits samen te stellen en lijstjes met musthaves op te stellen. Je creativiteit wordt door dit boek dus lekker getriggerd.
Bol.com – €14,99

Het kleurboek voor volwassenen
Heb je een vriendin die het liefst zolang mogelijk kind blijft en haar verjaardag ziet als een nationale dag van rouw? Geef haar dit kleurboek, het enige kleurboek voor volwassenen!
Bol.com – €9,95

Welk boek zou jij jouw BFF cadeau doen?

Pin je favoriete boek in Pinbook