News

Peaches Geldof is plotseling overleden

Treurig nieuws… De Britse presentatrice en journalist Peaches Geldof is overleden. Ze mocht maar 25 jaar worden. De blondine had na een wilde jeugd haar leven weer op de rit, dus het overlijden komt voor veel mensen als een shock. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar vooralsnog is het een 'plotselinge' dood. Peaches laat twee jonge kinderen en een man achter.


Bron: Instagram

Peaches was een journaliste, model en presentatrice. Ze was enorm populair in Engeland. Op haar 15e begon ze met het schrijven van columns voor Elle Magazine. Een jaar later schreef ze af en toe voor The Guardian en The Telegraph. Daarnaast werkte ze ook als model en presentatrice. Haar ouders, Bob Geldof en Paula Yates, waren ook erg bekend in Engeland.

Ze werd aangetroffen in een haar huis bij Wrotham in Kent. De politie trok naar het huis na een alarmerende melding over haar toestand. Helaas mocht het niet baten… Peaches is overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend, voor velen is het een raadsel waaraan ze overleden is. De politie spreekt van een "plotselinge" dood met een nog onduidelijke oorzaak.

Dat Peaches een wilde jeugd had, was wel bekend bij de meeste mensen. In 2011 kwam ze in opspraak toen er naaktfoto's van haar uitlekten en ze werd beschuldigd van drugsgebruik. Dit kostte haar een belangrijk modellencontract. Peaches heeft het drugsgebruik altijd ontkend. Haar moeder, Paula Yates, overleed in 2000 aan een overdosis drugs. Peaches gaf in 2013 aan dat ze er nog steeds niet overheen was. 

De laatste tijd ging het erg goed met Peaches. Ze was getrouwd met Thomas Cohen en kreeg twee kinderen, Astala en Phaedra. Haar man is er kapot van en laat in een verklaring weten: "Mijn geliefde vrouw Peaches werd op handen gedragen door mij en onze twee zoons Astala en Phaedra en ik zal hen opvoeden met hun moeder in hun hart. We zullen altijd van haar houden." Ook haar vader heeft een verklaring gegeven: "We zijn gebroken. Ze was de wildste, grappigste, gekste en slimste van ons allemaal. Wat een mooi kind. Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien? Hoe is zoiets draaglijk. Het woord 'was' schrijven, maakt me kapot. We hielden van haar en zullen haar altijd liefhebben."


Bron: gettyimages

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron: telegraaf, volkskrant, nu

Must reads 👀