Celebs

Zonnige zonnebrillen

Wat is er nu fijner dan om met dit mooie weer op een terrasje te zitten? Uiteraard met je beste vriendinnen én de accessoire voor de lente en de zomer: je zonnebril. Al eerder vertelden we je welke zonnebril het meest geschikt is voor jouw gezicht, maar vandaag laten we je verschillende typen zonnebrillen zien die allemaal trendy zijn voor dit seizoen! Shop shop shop ladies!

Rond
De meest trendy zonnebril op dit moment is de ronde zonnebril. Deze mag lekker groot zijn. Bloggers als Jules van Sincerely Jules en Aimee van Song of Style zijn fan. Ook veel celebrities worden met de zonnebril gespot, zoals Rachel Zoe die bijna altijd een ronde zonnebril draagt die perfect bij haar bohemian stijl past, en de Olsen Twins.


Bron


Bron


Links, Primark / Rechts
Links / Rechts

Cat-Eye
Een cat-eye zonnebril is een bril die aan de uiteinden puntig is, zoals kattenogen. De bril geeft een sixties en pin-up gevoel. Dit past perfect bij de trends van deze zomer. Zoete pastel kleurtjes en fijne rokjes. De cat-eye zonnebril geeft net dat beetje extra spice aan je outfit.


Bron


Bron


Links / Rechts

 

Spiegelend
Vorige zomer zagen we ze al veel voorbij komen, maar ook deze zomer kunnen we er niet meer omheen: spiegelende zonnebrillen zijn hot! Met een ronde zonnebril, een cat-eye of een aviator met spiegelende glazen sla je twee trends in een klap. De glazen van deze bril mogen lekker kleurrijk zijn. Bloggers Sincerely Jules en Fanny Lyckman doen het je voor.


Bron


Bron


Bron


Links / Rechts

Aviator
De all-time favoriet blijft toch wel de aviator-zonnebril. Ooit een pilotenbril, maar nu een hot fashion item. Het populaire model van Ray-Ban gaat heel lang mee en blijft tijdloos. Naast de aviator van Ray-Ban is ook de Ray-Ban wayfarer favoriet bij veel mensen, zo ook bij blogger Kenza. De aviator van Ray-Ban is er ook met spiegelende glazen. Uiteraard zijn er ook veel aviator-brillen die lijken op de Ray-Ban, maar een veel betaalbaarder zijn.


Bron


Bron


Links / Rechts
Links / Rechts

Kleurrijk
Dit spring-summer seizoen zit boordevol kleuren. Van pastel tot hardroze en van tropisch groen tot geel. Het kan dit seizoen allemaal en ook je zonnebril mag best een kleurtje hebben. Shop hieronder de leukste kleurrijke zonnebrillen.


Bron


Links / Rechts

Heb jij al een zonnebril voor de zomer?

Must reads 👀