Lifestyle

Yay or nay: een zangcarrière voor Leighton Meester

Leighton Meester kennen we natuurlijk allemaal als Blair Waldorf. Er is niemand die de queen of the Upper East Side beter kan spelen dan zij. Je zou bijna vergeten dat Leighton ook andere talenten heeft! Zo kan ze ook een aardig deuntje zingen en dat bewijst de brunette in een nieuwe video waarin ze Fleetwood Mac's 'Dreams' covert. Een zangcarrière voor Leighton Meester, yay or nay?

Na het einde van Gossip Girl (waar we nog steeds verdrietig om zijn, snik) heeft Leighton haar pijlen op andere dingen gericht. Zo is ze net in het huwelijksbootje gestapt met Adam Brody -we zijn nog steeds enthousiast over het feit dat Blair en Seth getrouwd zijn- en ze besteedt meer tijd aan zingen. In 2009 probeerde ze de hitlijsten te veroveren met 'Good Girls Go Bad', dat lukte enigszins, maar haar andere singles 'Somebody To Love' en 'Your Love Is A Drug' waren een stuk minder succesvol. 

De electropop heeft ze inmiddels achter zich gelaten, ze gaat nu meer de indie kant op. Samen met vriendin Dana Williams heeft ze een cover van Fleetwood Mac's 'Dreams' opgenomen. Dana neemt het eerste deel van het liedje op zich, maar daarna kunnen we de zangkunsten van Leighton horen. Nu wordt duidelijk hoe goed ze kan zingen! Daarnaast laat ze zien dat ze ook nog fantastisch gitaar kan spelen. 

Luister hieronder naar Leighton Meester's 'Dreams':

Watch on YouTube

Nu zou je bijna vergeten dat ze ooit Blair Waldorf speelde (al is het maar door haar nieuwe kapsel)! De komende tijd gaat ze sowieso totaal iets anders doen, Leighton maakt binnenkort haar Broadway debuut! Ze speelt samen met James Franco en Chris O'Dowd in 'Mice and Man'. Er zullen maar een paar voorstellingen komen, tot 27 juli staat ze op het podium. Misschien dat de Leighton daarna de studio induikt om een solo album op te nemen? 

Wat vind jij… En zangcarrière voor Leighton Meester: yay or nay? Moet ze weer een nieuwe single opnemen in deze stijl? Of moet ze het zingen achter haar laten en weer op het tv-scherm verschijnen? 

Must reads 👀