Fashion

Dé tip om goedkoop merkschoenen te scoren!

Op de redactie van Girlscene lopen we weg met Nike en Adidas en het liefst hebben we elk model in onze kast staan. Zoals je wel weet liggen de prijzen van de meeste merk sneakers best hoog en als je het dan bijvoorbeeld moet doen met een studentenloontje kost het nogal wat om de nieuwste Roshe Runs aan te schaffen. Maar tegenwoordig scoor je Nike, Adidas, Puma en zelfs New Balance zowel online als in de winkel voor een lage prijs… Lees maar verder!

Laten we het een goed bewaard geheim noemen. 😉 Toen Girlscene's Emma vertelde dat er een plek is om voor minder geld toch Nikes te scoren waren we op de redactie één en al oor. Maar eh, Emma… Waar haal je die schoenen dan? Bij de Schoenenreus! Je begrijpt vast wel dat we even het werk lieten liggen en spontaan naar de website zijn gegaan om de schoenen te checken. En inderdaad, je scoort al een paar Nikes of Puma's voor nog geen €40 en voor iets meer heb je ook een paar New Balance, Reebok of Adidas in je bezit. Dat scheelt toch een hoop geld aangezien de meeste schoenen in andere winkels zo rond de 100 euro kosten. Score

Girlscene's Renée is voor je op pad gegaan om te zien wat er in de filialen verkrijgbaar is. In Hoofddorp is er meer keuze voor mannen dan vrouwen, maar toch heeft ze twee paar schoenen (één voor Emma en één voor zichzelf) mee naar huis genomen. De schade is uiteindelijk €80 en laten we eerlijk zijn… Dat valt best mee voor een paar Nikes en een paar Puma's, of niet? 


Emma is gek op deze grijze Nike schoenen. Sinds kort is ze helemaal into sneakers en comfort en daar past dit paar heel goed bij!


Renée wil graag een goed paar sneakers die een regenbui overleven. Deze hoge Puma's mochten dus mee naar huis! Het is een stoere schoen met een girly koraal kleurige rand en details boven de zool. 

De Nike en Puma schoenen kosten €39,99 per stuk.

De selectie online is zelfs beter dan in de winkels, omdat de kans groter is dat jouw maat online wel verkrijgbaar is. Bovendien spotten we in de webshop meer modellen en merken – Diesel! -. We zijn de beroerdste niet en delen bij dezen onze persoonlijke favorieten!


Diesel, €69,99 | New Balance, €49,99
Nike, €59,99 | Puma, €39,99


Nike, €39,99 | Adidas, €59,99 | Diesel, €89,99

Who knew dat je bij Schoenenreus tegenwoordig ook A-merken vindt? Wij stappen in ieder geval wat vaker binnen om te kijken of we nog een paar merkschoenen voor minder dan 60 euro kunnen shoppen! 

Welke schoenen zijn jouw favoriet? Koop je weleens iets bij Schoenenreus?

Pin je favoriete schoenen in Pinbook