Celebs

8 stoute celebs

Celebrities zijn mensen die gezegend zijn met een groot talent zoals zingen, acteren of poseren. Logisch dat we celebs als grote voorbeelden zien. Maar er zijn ook een aantal sterren waar je beter geen voorbeeld aan kunt nemen… Niet alle supersterren zijn lieverdjes en komen in aanraking met de politie. Girlscene zet 8 celebs voor je op een rij die zich niet zo voorbeeldig gedragen.

Amanda Bynes
Laten we zeggen dat 2013 niet het jaar van Amanda Bynes was. De kindster draait al jaren mee in Hollywood, maar op gegeven moment werd het haar allemaal te veel. Ze kwam steeds vaker in het nieuws door bizar gedrag. Zo kreeg ze proeftijd voor het rijden met een ongeldig rijbewijs, werd ze opgepakt voor rijden onder invloed en rookte ze marihuana in de lobby van haar appartementencomplex. De druppel was toen ze een vuurtje probeerde te stichten op iemand oprit in Los Angeles, wat haar hondje bijna het leven kostte. Daarna werd ze verplicht opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat ze een gevaar voor zichzelf zou zijn. Inmiddels gaat het goed met Amanda, ze is een studie begonnen en volgens een bron is de actrice een voorbeeldige student. 


Bron: gettyimages

Chris Brown
Dat Chris Brown geen lieverdje is, weten we al een tijdje. In 2009 kwam hij groot in het nieuws doordat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar had geslagen, waar we de gruwelijke foto's allemaal wel een keertje van hebben gezien. De zanger kreeg geen straf, maar hij had wel een proeftijd. Je zou denken dat hij zich keurig zou gedragen in de proeftijd, maar Chris kreeg nog een paar keer ruzie (waaronder een ruzie met Frank Ocean). De politie kon echter niets bewijzen, dus hij hoefde niet op de blaren te zitten. In 2013 was het weer raak, na een ongeluk reed hij weg en werd Chris gezocht door de politie. Later gaf de zanger zichzelf aan en zijn de aanklachten ingetrokken. Inmiddels zit Chris in de gevangenis omdat hij de afkickkliniek waar hij verbleef is uitgestuurd. Hij moest daar verplicht zitten voor zijn woede-uitbarstingen. Dit is overigens niet de eerste keer dat hij een kliniek moest verlaten, eerder werd hij weggestuurd omdat de Chris stenen gooide naar de auto van zijn moeder. 

Reese Witherspoon
Reese staat bekend als 'America's sweetheart', iemand die geen vlieg kwaad zal doen. Op 19 april 2013 viel haar lieve imago in duigen toen ze werd gearresteerd nadat de blondine zich misdroeg tegen de agent die haar en haar man aanhield. De agent ondervroeg haar man Jim Toth op verdenking van rijden onder invloed, maar Reese was het daar blijkbaar niet mee eens en riep "Weet je wel wie ik ben?!" en "Je zal snel uitvinden wie ik ben!" Uiteindelijk kwam ze ervan af met een boete van $219. Reese heeft haar excuses aangeboden en schaamt zich diep voor haar gedrag. Wij denken dat ze niet gauw weer over de schreef zal gaan.  

Justin Bieber
Justin wordt door veel meiden aanbeden, maar de laatste tijd doet hij veel dingen die niet door de beugel kunnen. Zo bekogelde hij een huis met eieren, deed hij mee aan een illegale straatrace, reed onder invloed en met een ongeldig rijbewijs, raakte betrokken bij een knokpartij en hij zou drugs in zijn bezit hebben gehad. De zanger heeft nog niet in de bak hoeven zitten, maar volgens velen zal dit niet lang meer duren…


Bron: twitter

Kanye West
Kanye West heeft een hekel aan paparazzi en daardoor is hij al een aantal keer in de problemen geraakt. De rapper heeft al ontelbaar veel keren woordenwisselingen met paparazzi gehad, maar nu moet hij toch echt oppassen nadat hij afgelopen zomer een paparazzo aanvloog. De paparazzo moest naar het ziekenhuis en diende een aanklacht in. Ook zou hij in januari een 18-jarige jongen hebben geslagen nadat de jongen Kim Kardashian uitschold.  

Emma Roberts
Het nichtje van Julia Roberts ziet er heel onschuldig uit, maar schijn bedriegt. In juli vorig jaar werd de actrice in de boeien geslagen wegens huiselijk geweld. Emma en haar vriend Evan verbleven in een hotel en kregen slaande ruzie. Een hotelgast had de politie gebeld wegens al het lawaai. De agenten troffen Evan aan met een bloedneus en bijtwonden. Emma had zelf geen verwondingen. De actrice werd weer vrijgelaten omdat Evan geen aanklacht had ingediend. De relatie heeft er in ieder geval niet veel schade van gehad, de twee hebben zich onlangs verloofd. 

Paris Hilton
Socialite Paris Hilton is nu (redelijk) braaf, maar ze heeft zo haar streken. In 2006 werd de blondine gearresteerd wegens rijden onder invloed. Ze mocht 36 maanden niet rijden en kreeg $1500 boete. In januari was het echter alweer raak, ze werd gearresteerd wegens het rijden zonder rijbewijs. Daar had Paris blijkbaar wéér niet van geleerd, want in februari reed ze maar liefst 120 kilometer per uur, terwijl ze maar 56 kilometer per uur mocht rijden. Ook reed ze zonder licht. Hier werd ze voor veroordeeld, daarbij kwam ook dat de voorwaarden van haar eerste veroordeling had geschonden. Paris moest 45 dagen de cel in. Uiteindelijk heeft ze er maar drie dagen gezeten, de blondine mocht naar huis wegens 'ernstige medische problemen' en omdat de gevangenis overvol was.

Lindsay Lohan
Als er iemand veel in aanraking is geweest met de politie en de rechter, dan is het Lindsay Lohan wel. Ze had een rooskleurige toekomst na het succes van 'Mean Girls', maar haar leven pakte toch iets anders uit dan iedereen had verwacht. Ze is meerdere keren opgepakt wegens rijden onder invloed en in het bezit zijn van drugs. Vorig jaar zat ze een paar maanden in rehab (wat ze voor de verandering heeft afgemaakt) en dat heeft haar goed gedaan. Ze moet nog wel tot november verplicht in therapie, maar de actrice is nu al bezig om de draad weer op te pakken. Lindsay heeft momenteel een eigen realityserie op het netwerk van Oprah Winfrey.


Bron: gettyimages

Wie is volgens jou de stoutste celeb?

Bron: nu, telegraaf, hln, wonderwall.msn

Must reads 👀