Fashion

De beste koopjes van de Maffe Marathon

Vol spanning door de winkel struinen op zoek naar jouw koopje, om vervolgens een gevecht aan te gaan met andere grijpgrage dames… Woensdagochtend gaat de Maffe Marathon bij De Bijenkorf weer van start. Elk jaar gooit de winkel veel luxe merken in de aanbieding. Zo zijn de lakjes van Essie scherp geprijsd en scoor je toffe Puma sneakers met flinke korting. Girlscene zet de beste koopjes van de Maffe Marathon voor je op een rij.

Als je woensdagochtend vrij hebt, ga dan zeker even langs De Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag want daar vindt het Maffe Marathon-spel plaats. In elk van deze filialen staan 25 lotusbloemen op affiches. Ben je de eerste die deze lotusbloem opent op de Bijenkorf app, dan maak je kans op mooie prijzen zoals een iPhone, Sony e-reader of luxe accessoires.

De Maffe Marathon loopt van woensdag 2 april tot en met zondag 6 april en vindt plaats in alle filialen van de Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Amstelveen, Groningen, Breda en Den Bosch) en deBijenkorf.nl.

Woensdag 2 t/m zondag 6 april

Fashion

Beauty

Lifestyle

Vrijdag 4 tot en met zondag 6 april

Fashion

Beauty

Lifestyle

Wat vind jij de beste koop?

Pin je favoriete koopjes in Pinbook