Fashion

H&M Conscious lookbook

Yesss, weer een nieuw lookbook! Deze keer kunnen we de nieuwste items uit H&M's Conscious collectie bekijken. De collectie is vrouwelijk en romantisch, en rijkelijk versierd met accenten geïnspireerd op de flamenco- en bohemian stijl. De nieuwe Conscious-collectie omvat talloze fashionitems die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Alle items zijn uiteraard gemaakt van duurzame materialen! Wil jij het lookbook van H&M's Conscious collectie bekijken? Lees snel verder.

Op 10 april lanceert H&M haar nieuwe Conscious- en Conscious Exclusive-collecties, waarin voor het eerst gebruikt wordt gemaakt van twee nieuwe materialen: biologisch leer, afkomstig van de Zweedse leerlooierij Tärnsjö, en biologische zijde. Beide collecties laten zien dat de mogelijkheden van duurzamere materialen eindeloos zijn.

De items, die stuk voor stuk zijn gemaakt van duurzamere materialen, zijn de perfecte keuze voor het komende voorjaar. Key items zijn een helderoranje jurk van Tencel® met polyamide, die langer is aan de achterkant, en een ruimvallende kaftan met een zebraprint.

De collectie zal in alle H&M-winkels en online verkrijgbaar zijn.

Voor welk item ren jij naar de winkel?

Pin je favoriete look in Pinbook

Must reads 👀