Beauty

De ultieme tip tegen flaporen!

Advertorial – Een flapoor kan je erg onzeker maken. Natuurlijk kun je er voor kiezen om je aan je flapoor te laten helpen en je oor recht te laten zetten (en dat is helemaal niets om je voor te schamen!) maar misschien vind jij die stap toch net te groot, maar wil je toch graag iets aan je oren doen? Dan hebben we voor jou de oplossing gevonden. Flapoorstickers van Otostick.

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat je zonder operatie geen last meer hebt van flaporen. Een sticker die ervoor zorgt dat je oren recht staan? Hoe dan? Dat vroegen wij ons af toen we het voor de eerste keer lazen.

De stickers zijn uitgevonden door een Spaanse moeder. Ze vond het vervelend voor haar kind dat het last had van flaporen. Ze kwam op een idee, ze heeft het uitgewerkt en het resultaat is de Otostick. Door middel van deze stickers kun je haar eindelijk weer leuk hoog op je hoofd dragen, denk aan een paardenstaart of die hippe nonchalante knot!

Goed, het is een cosmetische oorcorrector die bestaat uit een transparante (bijna onzichtbare) hyperallergene silicone prothese die de oren in de juiste positie houdt. De stickers bevestig je door middel van een speciale lijm. Het is volkomen pijnloos en heeft geen enkele bijwerking.

De sticker breng je aan op de achterkant van je oor en op je hoofd, eenmaal opgeplakt ben je klaar voor een weekje, de sticker kan namelijk een hele week blijven zitten. Je voelt niks en je oren staan recht. Eén doosje bevat 8 stickers en met één doosje ben je dus klaar voor de hele maand.

Het Jeugdjournaal maakte een tijdje geleden een reportage over de stickers waarin je de stickers 'in actie' kunt zien!

Benieuwd geworden? De stickers bestel je op www.flapoorstickers.nl, ze kosten €19,95 per doosje, als je meerdere doosjes tegelijk koopt krijg je korting.