News

Gossip Girl(scene) week 12

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Demi's vier nieuwe piercings, Miley's tourbus on fire, Harry Styles' nieuwe stulpje, heeft Naya Rivera een borstvergroting ondergaan? Ariana Grande's nieuwe tattoo en Jamie Lynn Spears is getrouwd!


Het was afgelopen week precies twee jaar geleden dat Demi Lovato voor het laatst uit een kliniek ontstlagen was. Op social media vierde ze haar 'tweede verjaardag' want naar eigen zeggen is ze pas echt gaan leven na haar opname in de kliniek. Om haar tweede verjaardag te vieren gaf Demi zichzelf vier nieuwe oorpiercings cadeau, die toevallig heel goed bij haar nieuwe kapsel passen.


Miley Cyrus is – zoals jullie waarschijnlijk wel weten – druk bezig met haar Bangerztour. Deze week ging er iets niet helemaal goed, één van haar tourbussen ging in vlammen op. Het was de bus waar haar moeder Tish en haar zusje Noah in sliepen. Miley zei er verder weinig over op social media, maar haar zusje hield ons op de hoogte via Instagramvideo's.


Harry Styles heeft een huisje aangeschaft. Waar zijn nieuwe stulpje staat? Beverly Hills. Vanuit zijn huisje heeft hij uitzicht op de heuvels van LA, zouden wij ook geen nee tegen zeggen hoor, als we het geld hadden gehad.. Misschien mogen we eens bij Harry komen slapen, met vijf slaapkamers moet hij vast genoeg plek hebben voor ons?


Naya zomer 2013


Naya maart 2014

Naya Rivera shockeerde haar Instagram-volgers door een spraakmakende bikinifoto te plaatsen. Op de foto lijkt Naya's voorgevel opvallend veel groter dan we van haar gewend zijn. Zou ze een borstvergroting ondergaan hebben?

Ariana Grande liet afgelopen week een tattoo zetten in haar nek. Er staat 'Mille Trendresse' dit is een Franse zin die populair is geworden door de film Breakfast at Tiffany's, het betekent 'duizend genegenheden'.


Het kleine zusje van Britney Spears, Jamie Lynn Spears, is afgelopen weekend getrouwd met Jamie Watson in New Orleans. De hele familie Spears was bij deze gelegenheid aanwezig, inclusief de zoontjes van Britney en het ontiegelijk schattige dochtertje van Jamie. Oh… en Britney heeft rood haar? Staat haar goed!

Chris Brown kreeg deze week niet zulk fijn nieuws te horen, hij moet nog voor minstens een maand de bak in! Hij had de voorwaarden voor zijn proeftijd overschreden. Hij moest uit de buurt blijven van alle vrouwen, maar kon zich hier niet aan houden. Ook wilde hij geen drugstest af laten nemen. Die drugstest is namelijk gewoon dom van Chris, maar hoe kun je in hemelsnaam uit de buurt blijven van ALLE vrouwen? Dan moet je jezelf opsluiten op een zolderkamertje, toch?

Niet alleen Mary-Kate Olsen is verloofd, ook haar drie jaar jongere zusje Elizabeth lijkt zich verloofd te hebben. Boyd Holbrook (32) zou zijn vriendin/verloofde ten huwelijk hebben gevraagd in Parijs. Ja, daar zouden wij ook geen nee tegen zeggen. 

Until next time!

xoxo,
Girlscene

Bron beeld: Instagram / Reporters & Getty Images