Lifestyle

Girlscene’s Playlist: Happy Spring!

Het is voorjaar en dat hebben we de afgelopen weken – tot groot geluk van ons – gemerkt. Natuurlijk heeft het geregend (we wonen niet voor niets in Nederland), maar we spotten ook meermalen de zon en die was fél ook. Het voorjaarsweer stemt ons vrolijk en daar hoort een vrolijke playlist bij, vinden wij.

Liedjes die je nog vrolijker maken dan je door het mooie voorjaarsweer al bent. We kiezen dit keer vooral voor nummers die op dit moment hot zijn. Van  Clean Bandit's 'Rather Be' (op moment van schrijven nummer één in de top 40) tot Afrojack's Ten Feet Tall. En van Rihanna en Shakira's samenwerking tot Coldplay's Magic.

Maar ook in de lijst: één van onze favoriete nummers van One Direction's nieuwste album; 'Happily', het vrolijkste nummer van Lea Michele's album (Louder) en het nieuwe nummer van Calvin Harris 'Summer' (wordt dit de zomerhit van 2014?). Wij kunnen bij het horen van deze playlist in ieder geval lastig stil blijven zitten.

S P R I N G   I S   I N   T H E   A I R ! ! ! ! !

Benieuwd geworden? Beluister hieronder onze afspeellijst met fijne voorjaarsnummers op Spotify!

Geen Spotify, geen probleem! Zoals gewoonlijk hebben we onze afspeellijst ook in YouTube gemaakt, zodat ook jij van deze vrolijke voorjaarsnummers kunt genieten!

Watch on YouTube

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment? Hebben jullie toevallig nog aanvragen voor speciale playlisten? Wat moet er in onze volgende playlist komen te staan? It's all up to you!!!

Inspireer andere Girlscene lezeressen in Pinbook

Must reads 👀