Fashion

Nike Air Max voor meiden: ja of nee?

Lekker discussiëren over actuele en/of maatschappelijke kwesties? Dat kan nu op Girlscene! Elke week legt Girlscene of een lezeres een stelling voor waar iedereen respectvol op kan reageren. Dit is de plek waar je terecht kunt met jouw standpunten over zaken die op dit moment spelen. Deze keer: Nike Air Max schoenen voor meiden, is dat een go of een no go?

ILikeTwitter opende een topic op het forum over Nike Air Max voor meiden: "Ik heb al gezocht of er een topic over was en die was er. Maar die was inmiddels ook al 4 jaar oud en aangezien ik denk dat de meningen wel weer zullen verschillen in die paar jaar een nieuw topic. Wat vinden jullie van Nike Air Max (1, classic, 90) bij meisjes? Of Nike Air Jordan / air force? Ben erg benieuwd naar wat jullie hiervan vinden?"


bron

Dormant zegt: "Ik wist eerst niet dat er meer Air Max modellen waren, ik dacht alleen die classics. En die vind ik nog steeds niet mooi. De Air Max 1 vind ik nog wel de leukste. De Nike Air Force vind ik niks, ik zie heel veel meisjes lopen met die witte."

Whoranworld zegt: "Ik vind ze persoonlijk geweldig. Ze lopen ook nog eens hemels. Niks air force zie je tegenwoordig bij ieder meisje en die vind ik niet zo."

Christy zegt: "Ik vond Nike Airmax eerst altijd alleen voor gabbers en andere 'rare' mensen (sorry). Nu vind ik de modellen met leuke kleurtjes erg leuk! Ik zit erover te denken om ze zelf ook te kopen. Ik woon in een studentenstad en daar draagt bijna iedereen ze."

Euphorique zegt: "Ik vind het persoonlijk helemaal niks. Niet omdat ik het jongensschoenen vind, maar omdat ze vaak op een verkeerde manier gedragen worden (bijvoorbeeld onder een nette outfit, skinny jeans, strakke dingen etc). Dan komen al heel snel lomp over en vooral die gekleurde, net alsof je met twee zuurstokken loopt."

Wobsik zegt: "Ik vind Nike airmax classic en 90 echt afschuwelijk die Nike airmax 1 vallen nog wel mee, ofja ligt ook aan de schoen. Maar Nike airmax zijn echt zo iets wat je super mooi vind of afschuwelijk, niet echt zo'n tussenweg. Jordans en air force vind ik wel mooi. Ik vind het sowieso een beetje 'wat in is dragen mensen' want eerst waren dat ineens de Jordan's en nu ineens de Nike airmax."

Wat vind jij van Nike Air Max voor meiden?

Pin je favoriete schoenen in Pinbook