News

We ❤ Tyler Hoechlin

Vandaag willen we het graag hebben over Tyler Hoechlin. Als er bij die naam niet meteen een belletje gaan rinkelen hoef je je niet te schamen. Toen wij op de redactie een mailtje kregen van één van jullie met de vraag of we misschien een keer een artikel konden schrijven over Tyler, moesten we ook even Googlen voordat we wisten om wie het ging. Maar Tyler is hot. 

De kijkers van de MTV-serie Teen Wolf kennen Tyler natuurlijk al lang als de sexy Derek Hale. Maar als je de serie niet kijkt is de kans groot dat je niet weet wie deze knappe man is. Tyler werd zesentwintig jaar geleden geboren in Californië, hij heeft twee broers en een zusje. Hij begon op zijn zevende met honkbal en speelde op de universiteit honkbal in het team van de Universiteit van Arizona. 


Bron: Getty Images

Ook met acteren begon Tyler al vroeg, op zijn negende begon hij met acteren op school. In 2002 speelde hij zijn eerst 'echte' rol in de film Road to Perdition. Tyler was pas vijftien, maar speelde samen met onder andere Jude Law en Daniel Craig. De rol in de film leverde hem een rolletje op in de serie 7th Heaven, hij speelde in deze serie de rol van Martin Brewer, hij speelde deze rol van 2003 tot 2006.


Tyler Hoechlin als Martin Brewer in de serie 7th Heaven

Na 7th Heaven speelde Tyler een aantal kleinere rolletjes in series en films, in deze tijd studeerde Tyler ook aan de Universiteit van Arizona. In 2011 kreeg Tyler een rol in de MTV serie Teen Wolf. Hij speelt in de serie de rol van Derek Hale, een mysterieuze knappe jongen, die in werkelijkheid een weerwolf met een donker verleden is. 

De rol van Derek Hale brengt aardig wat voordelen voor ons vrouwen met zich mee… Tyler staat namelijk voor de rol regelmatig zonder shirt voor de camera en dat is geen verkeerd aanzicht..

Verliefd, verloofd, gescheiden?
Vraag is nu natuurlijk, is deze lovely jongen nog op de markt? Het antwoord daarop is NEE. Tyler is al twee jaar samen met actrice Brittany Snow (onder andere bekend van de film Pitch Perfect). Trouwplannen zijn er – voor zover weten – nog niet, maar ze zijn wel erg steady.


Bron: Getty Images

Nog wat interessante feitjes over Tyler?

– Tyler kreeg de rol van Emmett Cullen in Twilight aangeboden, maar sloeg deze af om honkbal op de Universiteit te kunnen spelen.

– Vraag je je af hoe je die onmogelijke achternaam Hoechlin uitspreekt? 'Heck-lin'.

– Tyler was zo goed in honkbal dat 'ie een beurs kreeg om naar de Universiteit te gaan.

– Tyler rijdt in een rode Hummer.

– Voor zijn 'break-out' rol in Road of Perdition versloeg Tyler 2000 andere hoopvolle acteurs.

Bron: Getty Images

Wat vind jij van Tyler Hoechlin? Kende je hem al? Is het jouw type, of vind je hem drie keer niks?

Bron: IMDB / Ohnotheydidnt / Just Jared / Wikipedia

Pin je favoriete Tyler Hoechlin foto's in Pinbook

Must reads 👀