News

Gossip Girl(scene) week 11

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week arrogante Justin, Kristen Stewart voor Nike? Lorde gaat samenwerking aan met MAC Cosmetics, Khloé Kardashian en heeft Harry Styles een nieuwe vriendin?

Watch on YouTube

Justin Bieber stond terecht omdat hij ervan van verdacht wordt een taxichauffeur mishandeld te hebben, de getuigenverklaring kwam in handen van TMZ en zij hebben er wat fragmenten uitgeknipt. De video die overblijft laat niet Justin's beste kant zien…

Watch on YouTube
Ondertussen lijkt het er op dat Selena Justin nog lang niet vergeten is. Tijdens een concert in Austin, Texas, zingt Justin Selena toe.  Het nummer "As long as you love me" draagt Justin op aan "zijn schatje", terwijl hij Selena aankijkt. Ook worden de twee intiem dansend gespot.


Bron beeld: Getty Images

Is Kristen Stewart de nieuwe ambassadeur van Nike? Het gerucht ging afgelopen week. Kristen wordt vaak met Nike gespot en op de première van Twilight: Breaking Dawn Part I verwisselde ze op de rode loper zelfs haar hoge hakken voor een paar Nike's, maar toch lijkt het bij een gerucht te blijven. Nike ontkent dat ze in gesprek zijn met Kristen. Ze zeggen dat ze trots zijn dat Kristen zo vaak Nike draagt, maar dat ze niet in gesprek zijn voor een endorsementdeal. 

Vinden wij best jammer, Kristen staat op dit moment model voor Balenciaga en Chanel, een merk als Nike past volgens ons veel beter bij Kristen.Bron beeld: Getty Images

Een samenwerking die wel écht waar is, is de samenwerking tussen MAC Cosmetics en zangeres Lorde. Er wordt een limited edition donkerpaarse lipstick uitgebracht die op 5 juni in de winkels zal liggen. Lorde werd met deze look tijdens de Grammy's eerder dit jaar al gespot.


Bron beeld: E! Online

Justin Bieber bekogelde eind vorig jaar het huis van zijn buren met eieren, dat Justin niet erg geliefd is in zijn buurt moge duidelijk zijn. Gelukkig hoeven zijn buren niet lang meer last te hebben van Justin, hij heeft zijn huis namelijk verkocht, aan niemand minder dan Khloé Kardashian. Khloé koopt het huis in de wijk 'Calabasas' waar ook haar moeder Kris en zus Kourtney wonen. 


Bron beeld: Instagram Perrie Edwards

One Direction's Zayn Malik en zijn verloofde Perrie Edwards mogen dan al een tijdje verloofd zijn, er zijn op dit moment nog geen trouwplannen. Wat de twee tegenhoudt? Drukte! Perrie vertelt in een interview dat ze het op dit moment onwijs druk heeft met de lancering van het nieuwe album van haar band Little Mix. Verder vertelt ze dat ze nog geen datum in hun hoofd hebben en dat het stichten van een gezinnetje ook nog even moet wachten. Natuurlijk wil ze graag kinderen, maar er echt over nadeken doet ze nu nog niet. Vinden wij niet heel gek, Perrie is pas 20 en Zayn is 21.. Die twee hebben nog alle tijd voor dat soort serieuze dingen, toch?


Bron beeld: Getty Images

Is Harry Styles over Kendall Jenner heen en heeft hij een nieuwe liefde? De Britse roddelkrant The Sun schrijft dat Harry samen is met de 35-jarige Alison Mosshart, zangeres van de band The Kills. De twee zouden elkaar ontmoet hebben tijdens een avondje stappen na Londen Fashionweek. 

35, is dat niet een beetje oud voor de 20-jarige Harry? Nee… Harry heeft in het verleden ook al oudere vrouwen om zijn vinger gewonden, Harry's charmes doen het blijkbaar goed bij alle leeftijden. Maar goed, het blijft natuurlijk 'The Sun' dus hoeveel er waar is van het verhaal….


Bron beeld: Getty Images

Welke artiest heeft er in 2013 het meeste geld bij elkaar gesprokkeld? De eer is aan Taylor Swift. De 24-jarige zangeres sprokkelde in totaal zo'n 40 miljoen dollar (29 miljoen euro) bij elkaar. Driekwart van dat bedrag verdiende ze met haar Red Tour.

De nummer twee van de lijst is countryzanger Kenny Chesney met 33 miljoen dollar (schaam je niet als je niet weet wie dat is, wij moesten ook even Google raadplegen) en de nummer drie is Justin Timberlake met 31 miljoen dollar. Ook in de top 10 staan Beyoncé, Maroon 5 en P!nk. De nummer één van 2012, Madonna, staat niet in de lijst. Madonna bracht dit jaar dan ook geen nieuw materiaal uit en ging ook niet op tournee.

Until next time loves,
xoxo,
Annemerel