Winnen

Win 10x Vampire Diaries seizoen 4

[AFGELOPEN] Alle liefhebbers van The Vampire Diaries opgelet! Seizoen 4 van Girlscene's Danique en Annemerel's favoriete televisieserie is verkrijgbaar op dvd. Wil je graag seizoen 4 opnieuw en opnieuw kijken? Dat komt goed uit, want Girlscene geeft dit seizoen tien keer op dvd weg. Zie weer hoe Elena wordt gered in het ziekenhuis door het bloed van Damon en hoe onthuld wordt dat Stefan een dubbelganger is. 


Heb je zin om een weekend lang seizoen 4 van The Vampire Diaries (opnieuw) te kijken met ondertiteling en pauzes wanneer jij wilt? Doe dan mee met de winactie en wie weet win je wel één van de tien dvd's! 

"Het laatste jaar is eindelijk aangebroken en Elena gaat haar ergste nachtmerrie tegemoet: ze worstelt met de pijnlijke overgang van mens naar vampier. Wanneer Damon Elena naar een bovennatuurlijke leven leidt, komt al hun onderdrukte passie naar boven. En terwijl Stefan zo snel mogelijk een vampiergeneesmiddel probeert te vinden, valt de wereld rondom hen ten prooi aan een massa duistere krachten."


Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook 
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”438″}

Pin je favoriete TVD personage in Pinbook