News

Match of misser?: Sylvie Meis op de cover van Vogue

Vogue heeft gekozen voor een opvallende covergirl voor het aprilnummer. In de voorgaande nummers sierden onder andere Doutzen Kroes en Lara Stone de cover, maar voor het nummer dat vanaf nu in de winkel ligt hebben ze geen model gevraagd. Niemand minder dan presentatrice Sylvie Meis schittert op Vogue's cover. Het is een droom die uitkomt voor Sylvie, maar sommige mensen vragen zich af of ze wel bij Vogue past. Wat vind jij: match of misser?

Sylvie Meis heeft genoeg covers op haar naam staan, maar de Vogue mocht ze nog niet aan haar lijstje toevoegen. Tot nu, want ze werd gevraagd voor het aprilnummer. Een droom die uitkomt, zo liet ze weten op Twitter. En de cover mag er zijn, wat ziet ze er prachtig en au natural uit!


Bron: vogue

Sylvie staat niet alleen op de cover van Vogue, maar ze heeft ook een heuse fotoshoot gedaan die in het blad te zien is. De blondine werd gefotografeerd door de Nederlandse fotograaf Paul Bellaart. Voor de shoot is Sylvie back to basics gegaan. Althans, qua looks. Ze draagt veel minder make-up dan we van haar gewend zijn en haar lokken zien er ook natuurlijker uit.


Bron: vogue


Bron: vogue

Vogue's nieuwste cover girl heeft ook een open interview gegeven over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft. Ze vertelt dat ze spijt heeft dat ze de mediastrom rond haar scheiding niet anders heeft aangepakt. ''Was ik maar opener geweest en had ik maar sneller duidelijkheid gegeven. Dan had ik twee weken gedoe gehad en daarna was de storm gaan liggen''. Ook zegt ze dat ze klaar is met een leven als voetbalvrouw: ''Ik heb me het afgelopen jaar ontdaan van alles wat bij een huwelijk met een voetballer hoort. Ik ben geen spelersvrouw meer en zal het nooit meer zijn. Ik wil dat leven niet meer''. En bij een nieuw leven, hoort een nieuw uiterlijk. Op de foto's is te zien dat ze haar look heeft veranderd: "Ik kan tegenwoordig maar moeilijk dingen terugkijken van vroeger. Sommige oufits die ik op televisie droeg: vre-se-lijk! Te diepe uitsneden, te veel make-up en sieraden. Dat gerinkel, die Schmuck, het stoot me nu af''.

Hoe mooi de cover ook is, sommige mensen vinden Sylvie niet bij het blad passen. Voorheen stonden topmodellen als Doutzen en Lara op de cover, daarom is Sylvie een opvallende keuze. Is het goed van een modeblad dat ze niet alleen modellen op de cover zetten? Of moet een modeblad juist alleen modellen op de voorpagina doen?

Wij vinden de cover prachtig, ook al herkenden we Sylvie bijna niet terug. De natural look staat haar goed, dat mag ze wat ons betreft veel vaker doen!

Wat vind jij van de keuze van Vogue: match of misser? Ga jij naar de winkel om deze Vogue aan te schaffen?

Bron: vogue, nu