News

Grootste Primark opent in Amsterdam!

Er werd al eerder gefluisterd dat Primark een vestiging in Amsterdam zou krijgen, maar nu is het nieuws bevestigd! Onze hoofdstad krijgt niet zomaar een Primark, het zal het grootste Primark filiaal worden met een oppervlakte van maar liefst 8800 m2. Dat is flink shoppen geblazen! Wil je weten waar en wanneer Primark opent in Amsterdam? Lees snel verder.

Kleding? Schoenen & tassen? Accessoires & make-up? Check, check en dubbel check! Primark heeft het allemaal, en dat voor een een super lage prijs waar geen andere winkel tegenop kan. Het mag duidelijk zijn dat de winkel razend populair is door heel het land. Girlscene is ook dol op Primark, je kon al verschillende keren giga shoptegoed winnen en daar hebben jullie elke keer massaal aan meegedaan. We love it!

Niet gek dus dat Primark zich flink aan het uitbreiden is in ons land. Onlangs kwam er een Primark in Eindhoven en Zoetermeer en zo staan er nog veel meer nieuwe vestigingen op verschillende plaatsen op de planning. Op 31 maart is Nijmegen aan de beurt en binnenkort zullen Den Haag en Arnhem getrakteerd worden op een filiaal.

Maar over een tijdje kunnen we tijdens een dagje Amsterdam ook onze favoriete winkel bezoeken! De winkel zal zich vestigen in het C&A-pand tussen Damrak en Nieuwendijk. Dit pand wordt het komende jaar drastisch verbouwd. Aan de kant van Damrak zal Primark komen, aan de kant van Nieuwendijk zal een Zara komen. Er zit ook al een Starbucks in het gebouw, die is onlangs geopend.

We moeten nog wel even geduld hebben, Primark opent pas in september 2015 haar deuren in Amsterdam. Maar niet getreurd, de hoofdstad kan zich het komende jaar verheugen op nog meer leuke winkelopeningen, zo zullen er ook een &Other Stories, Forever 21, een grote Marks & Spencer en een Weekday komen.

Wat vind jij van dit nieuws? Ben je van plan om naar Primark in Amsterdam te gaan? Waar mis jij nog een Primark?

Bron: parool, nu, vastgoedmarkt