News

Gossip Girl(scene) week 10

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week nieuwe kapsels van Demi Lovato en Nicole Richie, Mary Kate Olsen verloofd, Selena aangeschoten bij een Oscarfeestje en Kendall Jenner's Paris Fashion Week.


Bron beeld: Instagram

Demi Lovato had alle kapsels zo ongeveer wel geprobeerd. Van Barbieroze lokken tot smurfenblauw, van bob tot lange prinsessenkrullen. Maar één ding had ze nog niet gedaan, de tondeuse gebruikt. Deze week kwam daar verandering toen ze de tondeuse op de zijkant van haar hoofd zette, Demi is inmiddels in het bezit van een sidecut. Hot or not?


Bron beeld: Instagram

Ook Nicole Richie onderging een metamorfose. Een paar weken deelde ze al een foto met paars haar, maar dat bleek een pruik te zijn. De kleur beviel Nicole blijkbaar, want deze week ging Nicole voor de real deal, ze verfde haar haren paars. Leuk?


Bron beeld: Getty Images

Het lijkt erop dat Mary Kate Olsen verloofd is. De gelukkige? De halfbroer van de voormalig Franse president Sarkozy, Olivier Sarkozy. De 27-jarige Mary Kate en de 44-jarige Olivier zijn sinds mei 2012 samen en zouden nu klaar zijn voor een volgende stap in hun relatie. Een paar maanden geleden deden er geruchten de ronde dat de twee zich snel zouden verloven, Mary Kate werd toen gespot toen ze naar verlovingsringen keek. 

Het is niet het eerste huwelijk voor Olivier, uit zijn eerste huwelijk heeft hij twee kinderen van 10 en 12 jaar oud. Volgens bronnen rond het paar maakt Mary Kate hem een betere man en vader van zijn kinderen. Ook de Olsen-familie is dol op Olivier. Dat zit wel goed dus.


Bron beeld: Instagram

Selena Gomez bracht begin dit jaar een paar weken door in een afkickkliniek. Haar team benadrukte toen dat Selena hier uit vrije wil zat en alleen omdat ze oververmoeid was. Er was geen sprake van een drank- of drugsprobleem. Toch lijkt Selena wel van een drankje te houden. Tijdens een Oscarfeestje afgelopen weekend genoot Selena wel heel erg van de champagne en wodka. Ze zou niet stomdronken geweest zijn, maar erg aangeschoten was ze volgens andere feestgangers wel. Ach ja, dronken zijn we – niet dat we er trots op zijn – allemaal wel eens geweest, als ze maar niet doorslaat, toch?


Bron beeld: Instagram


Bron beeld: Instagram

Kendall Jenner liep een paar weken geleden haar eerste fashionshow van Marc Jacobs, maar dat was zeker niet haar laatste. Kendall mocht in Parijs afgelopen week ook twee keer de catwalk op. Eerst voor Givenchy en een paar dagen later bij Chanel. You go Kendall!


Bron beeld: Instagram

Miley Cyrus werd afgelopen week betrapt tijdens een concert dat ze gaf in Las Vegas. Waarop ze betrapt werd vraag je je af? Nou, op het feit dat ze blijkbaar de teksten van haar eigen nummers nog niet zo goed uit haar hoofd kent. Er hing namelijk een autocue waar haar songteksten op werden afgespeeld.. 


Bron beeld: Getty Images

Ellie Goulding heeft een nieuw vriendje! De Britse zangeres is samen met McFly's Dougie Poynter. De twee zouden elkaar al sinds december regelmatig zien en afgelopen weekend werden ze zelfs heel intiem gespot, terwijl ze vorige maand nog aangeven alleen vrienden te zijn. In een interview met de Daily Star zegt Dougie "We zien elkaar sinds vorig jaar. Ellie is een geweldige meid, een beauty en een frisse verschijning in de muziekindustrie. In ons vak loop je steeds dezelfde mensen tegen het lijf dus het is fijn als je andere muzikanten ontmoet die je leuk vindt."


Bron beeld: Getty Images

Gwen Stefani werd afgelopen week voor de derde keer moeder. De vrouw van Gavin Rossdale beviel van zoon Apollo Bowie Flynn. Gwen en Gavin hadden al twee zoontjes Kingston (7) en Zuma (5).


Bron beeld: Getty Images

Scarlett Johansson verloofde zich zes maanden geleden met de Franse journalist Romain Dauriac en deze week werd bekend dat de twee een kindje verwachten. Het is het eerste kind voor de 29-jarige Scarlett. Eind december vertelde Scarlett in een interview al dat ze graag een gezinnetje wilde beginnen, ze had het gevoel dat ze klaar voor was. Ze heeft er blijkbaar geen gras over laten groeien, want een kleine drie maanden later blijkt Scarlett zwanger. Gefeliciteerd Scarlett!

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Pin je favoriete celeb in Pinbook

Must reads 👀