Celebs

Hot/Not: Demi’s geschoren koppie

Demi Lovato staat bekend om haar vele kapsels. Van lange bob tot prinsessenkrullen, van prachtige vlechten tot ballerina buns en van smurfenblauw tot barbieroze; wat heeft Demi niet geprobeerd? Nou… ze had nog nooit de tondeuse op haar hoofd gezet. Had inderdaad, want daar kwam gisteravond verandering in. 

Ok, rustig maar meiden, Demi is niet helemaal kaal, het is 'gewoon' een side shave. Niets dat we nog nooit gezien hebben. Onder andere Rihanna, Ellie Goulding, Kesha, Avril Lavigne en Cassie gingen haar voor. 

Vorige week exeperimenteerde Demi al met de haarstijl. Tijdens een concert van haar Neon Lights Tour droeg Demi een deel van haar haren in een invlecht zodat het net leek dat haar haren aan de zijkant waren afgeschoren. 

Maar gisteravond ging Demi voor het echte werk. Ze kondigde haar nieuwe side-shave aan met een foto op instagram waar je een stuk van haar barbieroze haren ziet liggen naast een tondeuse. OMG!

She did it! Demi is super excited over het resultaat!

Demi leek geen genoeg van haar nieuwe kapsel te krijgen en plaatste direct een selfie-photoshoot op Instagram. 

Wat vinden jullie van Demi's nieuwe kapsel? Past dit kapsel in ons lijstje met mooie kapsels van Demi? Of hebben jullie zo iets van.. DEMI NOOOOO, WHAT DID YOU DO? 

Wat wij ervan vinden… Nou ja, het staat haar wel, maar het is zeker niet ons favoriete kapsel van Demi en het is ook niet iets wat in de nabije toekomst zelf uit willen gaan proberen..

Bron beeld: Instagram