Beauty

DIY: krullen maken met de stijltang

Leg de krultang maar in de kast, want het is tijd om krullen te maken met de stijltang! Mooie gekrulde lokken zoals Kim Kardashian, Olivia Palermo, Lauren Conrad of Demi Lovato? Dat gaat prima, met de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron! Een stijltang gedesigned om zowel te krullen als te stijlen. Het team van John Beerens laat je zien hoe je krullen kunt maken met een stijltang.

Stap 1: Zorg dat het haar goed droog is en breng een hittebeschermer, zoals de bekende CHI Silk Infusion of de populaire Biosilk Silk Therapy, aan op het onderste gedeelte van het haar.

Stap 2: Verdeel het haar in twee delen. Zet het bovenste gedeelte vast met een klem of klipje.

Stap 3: Zet de stijltang op de gewenste temperatuur. Neem een lagere temperatuur voor dun of fijn haar en een hogere temperatuur voor dik haar. De John Beerens Professional Stijltang is in te stellen van 60 tot 230 graden en is binnen een paar seconden op temperatuur.

Stap 4: Pak een haarstreng en zet de tang op de hoogte waar je de krul wilt laten beginnen.

Stap 5: Sla de haarstreng over de stijltang heen, zo ver dat de haarstreng weer naar beneden wijst en houd deze vast aan het puntje.

Stap 6: Draai de stijltang een halve slag en laat deze naar beneden glijden. Hoe langzamer je de tang laat glijden, hoe intenser de krul. Herhaal dit met alle haarstrengen in het onderste en daarna het bovenste gedeelte.

Stap 7: Schud de krullen los en ga er eventjes met je vingers doorheen om de krullen natuurlijker te laten ogen.

Stap 8: Nog even een goede finishing spray, zoals de Biosilk Finishing Spray Natural Hold and you’re ready to go!

Overtuigd van de kracht van de John Beerens Professional Ceramic Stijltang? Bestel deze dan nu via de Beautywebshop JohnBeerens.com!