Fashion

Girlscene lezeressen vertellen: hoe vind je de perfecte BH!

Een paar weken geleden vroegen we jullie om je beste tips voor het kopen van een BH met ons en alle andere Girlscene lezeressen te delen! Wow, dat hebben we geweten, er kwamen bijna 400 tips binnen! We hebben er twintig geselecteerd en delen die vandaag met jou!


Bron

Tessa: "Vraag altijd om hulp aan de medewerkers van de lingeriewinkel, wees niet bang, je hoeft je niet te schamen, het is hun werk, ze hebben heel veel borsten in hun leven gezien waarschijlijk ;-)."

Annelot: "Spring op en neer in je pashokje, blijft de BH goed zitten, geeft hij genoeg steun aan je voorgevel?"

Froukje: "Als het kan, ga op een dinsdag of een andere doordeweekse dag, het liefst lekker vroeg, naar de winkel. Dan hoef je niet te wachten voor een pashokje (in ieder geval niet lang) en de medewerkers kunnen je goed helpen! Niets zo vervelend om in een volle winkel BH's te moeten zoeken en passen!"

Shona: "Ik heb dit ooit ergens gelezen en sindsdien is dat een handige tip geworden: als je een bh aan het passen bent, buig dan even voorover en schud met je borsten, ga weer rechtop staan en als je bh/borsten nog goed zitten dan is dat een goede bh!"

Janneke: "Laat je maten meten in een winkel, veel meiden dragen een te kleine BH!"

Romy: "Ik neem mijn vriend mee en laat hem oordelen ;-)"

Jeanet: "Koop iets waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt, dat geeft een boost aan je zelfvertrouwen!"

Ilse: "Wees niet te snel tevreden, pas veel verschillende BH's zodat je weet wat jij echt lekker vindt zitten."

Cecil: "Let goed op wat voor kleding jij vaak draagt. Draag je vaak witte T-shirts en wil je niet dat je BH doorschijnt? Koop dan huidskleurige BH's. Draag jij vaak zwarte topjes?  Zorg dan dat je BH zwarte bandjes heeft zodat het niet opvalt"


Bron

Pietrix: "Ik neem altijd mijn moeder mee, zij heeft veel meer ervaring met lingerie shoppen dan ik. Als ik dan een fijne BH gevonden heb, vraag ik altijd nog wel aan een medewerker of 'ie echt goed zit."

Dorien: "Passen, passen, passen en NOG MEER passen!"

Sterre: "Let er op dat de breedte van de BH in het gebruik uitrekt. Als de BH bij het passen op het wijdste gaatje goed zit, heb je de juiste breedte maat."

Inez: "Relax. Trek er eventjes voor uit. Als je "even snel" een BH'tje wil scoren gaat het vrijwel altijd fout. Neem er de tijd voor."

Anouk: "Bestel je BH's niet online, dan is de kans groot dat  de BH niet helemaal goed zit!"

Thalita: "Ga voor felle kleurtjes. Als je je een dagje niet zo lekker voelt, kan zo'n knalroze BH voor een beetje vrolijkheid zorgen."

Melissa: "Steek je armen in de lucht, blijft je BH goed zitten."

Senna: "Als je op zoek bent naar een echt goede BH, ga dan naar een winkel waar ze er verstand van hebben en dus niet naar een winkel zoals Primark of Forever21."

Kim: "Kijk niet alleen naar hoe de BH er uit ziet, maar let vooral op de pasvorm, dat is uiteindelijk toch het belangrijkste."

Eva: "Ik let altijd extra goed op de bandjes, als die niet goed zitten, kan ik echt agressief worden, daarom let ik daar in de winkel al goed op."

Isabella: "Hou van jezelf en je lichaam!"

Bedankt voor alle super goede tips meiden!

Liefs,
Girlscene

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀