Beauty

Test: Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balm

De naam is een mondvol, maar Girlscene wordt erg blij van de Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balms! Kleurrijke lippenbalsem valt altijd in de smaak op de redactie en Girlscene's Renée wil wel eens uitproberen hoe deze potloden werken. Zijn de Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balms hun geld waard en hoe zit het met de pigmentatie? Laten we het testen!


Clinique Chubby Sticks move over: de volgende lipbalsems/-potloden liggen alweer in de schappen. Rimmel ontwikkelde namelijk een goedkopere versie op de Chubby Stick. De sticks kregen de lange naam Lasting Finish Colour Rush Long Lasting Intense Colour Balms, maar Girlscene houdt het bij de korte variant op de naam. 😉 Hoe is de pigmentatie en blijven de balsems goed zitten op de lippen? Laten we het reviewen.


Van boven naar onder: On Fire, The Redder The Better, Drive Me Nude, Rumour Has It, Give Me A Cuddle


Zoals altijd begin ik met droge en schone lippen zonder iets erop. Ik heb niet veel pigment in mijn lippen waardoor je de pigmentatie van de balsems goed kan zien. 


Rimmel in On Fire
In de verpakking ziet On Fire er indrukwekkend uit door de felle rood/roze kleur, maar eenmaal aangebracht is het meer een opvallende balsem. Dit is een ideale kleur als je een fellere lipkleur wilt dragen, maar bang bent voor een goed dekkende lipstick. De 'donkere' kleuren van de Lasting Finish Colour Rush collectie stainen de lippen, wat betekent dat je een gekleurde waas houdt zodra de kleur vervaagt. Minpunt: de kleur egaal aanbrengen is een opgave. Het lijkt net alsof de balsem verschuift zodra je de lippen op elkaar drukt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Rimmel in The Redder The Better
Wie op zoek is naar een warme rode kleur moet zeker The Redder The Better bekijken. Dit is de meest gepigmenteerde balsem van de vijf en daarnaast brengt het prettig aan. De balsems zijn niet de meest langhoudende lipproducten die er te koop zijn, dus je moet het niet erg vinden om de kleur regelmatig bij te werken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Rimmel in Drive Me Nude
Drive Me Nude is een mooie bruine/beige kleur met een roze ondertoon. Dit is Girlscene's favoriet tegen de verwachting in! De verpakking ziet er qua kleur namelijk niet erg aantrekkelijk uit – bijna taupe/lever zelfs – maar de kleur ziet er mooier uit als je het aanbrengt op de lippen. Aanbrengen gaat net zoals met de andere balsems makkelijk en deze kleur er ook egaal uit. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Rimmel in Rumour Has It
Rumour Has It lijkt bijna op een bessenkleur in de verpakking, maar eigenlijk is het een dieproze kleur met paarse ondertoon. Dat deze kleur je optisch wittere tanden geeft is natuurlijk mooi meegenomen. Draag deze kleur als je een donkere en/of koele huid hebt, want dan is dit een tint die je huid complementeert. Bouw de kleur in lagen op om een betere dekking te krijgen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Rimmel in Give Me A Cuddle
Naast de nude en rode kleuren is er ook nog Give Me A Cuddle voor de liefhebbers van roze lipkleuren. De milky roze tint heeft een koele ondertoon, dus als je een warme huid hebt moet je oppassen met dit soort kleuren. Als je last hebt van velletjes of droge lippen valt dat wel iets meer op als je Give Me A Cuddle draagt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Voor alle kleuren geldt dat je het regelmatig moet bijwerken. Als je niet eet of drinkt gaat de balsem een paar uur mee op de lippen en als je wel wat eet moet je zorgen dat je de potloden bij je hebt om de kleur te fixen. Een nadeel is de rood/roze waas die achterblijft op je lippen. Wanneer je de balm een paar uur draagt verandert de kleur op magische wijze en blijft er niks meer van de originele (nude) kleur over. 

Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balms liggen nu in de winkel voor €9,99. 

Welke kleur vind jij het mooiste? Ga je de Colour Rush Lip Balms proberen?

Pin je favoriete producten in Pinbook