Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Neline, Charlotte, Maura, Nisanka & Femke

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.

Neline
De afgelopen maanden heeft Neline (15) flink getekend. Haar eigen stijl omschrijft ze als 'minimalism', waarbij ze de focus legt op ogen en schaduw. Neline tekent graag beroemdheden en wanneer ze dat niet doet bedenkt Neline zelf wat ze gaat tekenen. 

Charlotte
In groep zes begon Charlotte al met het tekenen van portretten. Ze tekent graag mensen na die haar inspireren. Daarnaast schildert Charlotte af en toe. Zoals ze zelf zegt heeft ze de afgelopen tijd nog maar weinig tijd om creatief bezig te zijn met tekenen en schilderen. De tekeningen zijn daarom al iets ouder, maar ze wil het toch graag delen.

Maura
Girlscene lezeres Maura tekent net als de anderen al sinds ze jong is. Maura vindt het vooral leuk om dieren en gezichten te tekenen. Door school is het lastig om genoeg tijd te vinden om creatief bezig te zijn, daarom blijft het bij een hobby.

Nisanka
Sinds kort tekent Nisanka (18) actief. Professionele tekenaars inspireren haar en daardoor besluit zij om actiever te gaan tekenen en zichzelf hierin te ontwikkelen. Wat je terugziet in haar tekeningen is het realisme, wat Nisanka aanspreekt.

Femke
Femke (18) doet de opleiding grafisch vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. De ontwerpen werkt Femke het liefste uit op de computer. Alles om haar heen kan haar inspireren, zoals kunst in musea, graffiti, posters en etalages. Meer werk van Femke vind je op FemkeTwisk.nl. 

Welke crea bea's spreken jou het meeste aan? 

Laat je inspireren in Pinbook