Celebs

Sweaters & Rokjes, hoe te combineren?

Wij kunnen niet wachten op rokjesdag, de eerste dag van het jaar waarop we eindelijk met zomerse kleding (lees: blote benen) naar buiten kunnen. En dat is niet alleen omdat we zin hebben in zomerse temperaturen, maar vooral ook omdat we zin hebben om rokjes zonder panty te dragen. Hoe we onze rokjes combineren? Met een trui. Eén van de grootste trends van dit moment. Benieuwd naar onze favoriete looks en op zoek naar wat combinatie-inspiratie? Lees dan snel verder.


Deze combinatie staat bovenaan onze wensenlijst. De felblauw gekleurde trui met print is van Monki, het (nep) leren rokje komt bij Nelly vandaan. 


Deze mooie crochet rok van H&M combineren we met een streepje voor een Zuid-Franse look.
 


Dit rokje met galaxyprint maakt zo'n statement, dat je het het beste kunt combineren met iets rustigers, zodat de aandacht volledig naar het rokje gaat. Wij combineren met een zachtgrijs gebreide trui van ASOS.


Dit schattige zwart/wit gestreepte rokje combineren we met een koraalrode gebreide trui.


We zijn verliefd op deze pencilskirt met mesh gedeeltes in de rok, we combineren hem met deze sportieve sweater uit de collectie van Leighton Meester voor Nelly.

Nog wat – real life – inspiratie nodig? Celebs en bloggers worden ook met rokjes en sweaters gespot.


Mad Men-actrice Kiernan Shipka combineert haar vrolijk gebloemde rokje met een zwarte sweater en stoere enkellaarsjes (zijn dat de Acne Pistol Boots?)


Ook Emma Roberts combineert haar rokje met een sweater. Ze kiest een gemêleerd rode sweater met een bordeauxrood fluwelen rokje.

Ook bloggers omarmen de trend..

Andy Torres van StyleScrapbook combineert haar groene rokje met een zachte trui in bijna dezelfde kleur.


En Blogger Lizzy combineert haar rokje met grafische print met een gestreepte sweater en een leren jasje.

Bron celebritybeeld: Reporters

Pin je favoriete sweater-rok combinatie in Pinbook

Must reads 👀