Celebs

De stijltransformatie van Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence werd bij het grote publiek bekend door haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games. Maar Jennifer loopt al sinds 2008 regelmatig over de rode loper. Er is veel veranderd sinds 2008, Jennifer ging van blonde lokken en weer terug, ze ruilde haar lieve jurkjes in voor prachtige jurken van Dior en experimenteerde met make-up. We zetten haar rode loper looks van de afgelopen 6 jaar op een rij voor je.


2008: Tijdens het Los Angeles Film Festival, heel natuurlijk en met een flink kleurtje op haar lichaam. Wat ziet ze er hier jong uit (ze is hier net achttien).


2008: Een paar maanden later tijdens het Venice Film Festival, a star is born. Maar we kunnen het toch niet laten iets over de kreukels in haar jurk te zeggen. Ach.. waarschijnlijk was dat met die jurk onvermijdelijk. Gelukkig heeft ze tegenwoordig jurkensponsor Dior die haar voor dit soort 'foutjes' behoedt.


2009: Tijdens een feestje van Magazine Nylon. De zwarte eyeliner rond haar ogen is super opvallend en die semi-serieuze blik zijn we niet van Jennifer gewend!


2010: Een paar maanden later tijdens het Sundance Filmfestival, deze natuurlijke look vinden we Jennifer een stuk mooier staan. Eens?


2010: Wauw, Jennifer de glamourpoes, prachtig deze blonde coupe gecombineerd met de perfect gedrapeerde jurk. 


2011: In 2011 was Jennifer genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol tijdens de Oscars. Dit was de eerste keer dat Jennifer écht werd voorgesteld aan het grote publiek. En hoe, haar fel rode rode jurk, haar prachtige blonde haren.


2011: Een paar maanden later was Jennifer gecast in The Hunger Games en zei ze haar blonde lokken vaarwel voor haar rol als Katniss Everdeen. Het staat haar prachtig.


2012: Back to blonde tijdens de première van The Hunger Games. Jennifer schittert in goud. She's the girl on fire!


2012: Hé daar hadden we Jennifer niet verwacht, frontrow tijdens de Haute Couture show van Christian Dior. Even later wordt het duidelijk, Jennifer is het nieuwe gezicht van Dior.


2012: En back to brunette tijdens de première van Silver Linings Playbook. Ze is op dat moment bezig met de opnames voor Catching Fire.


2013: En weer back to blonde om haar Oscarbeeldje op te halen tijdens de Acadamy Awards van 2013. Ze draagt een prachtige Diorjurk, waarover ze helaas wel struikelt als ze het trappetje op loopt om de Oscar in ontvangst te nemen.


2013: Tijdens de GLAAD Awards showt Jennifer voor het eerst haar nieuwe fabuleuze bob. De reden dat ze haar lange haren heeft afgeknipt? Het zou volledig kapot zijn door al het verven dat ze de afgelopen jaren gedaan heeft.


2014: Jennifer tijdens de Golden Globes eerder dit jaar. Het ziet er naar uit dat haar korte haar "here to stay" is. Tijdens de opnames van Mockingjay I & II draagt Jennifer een pruik. Tijdens de Golden Globes mag Jennifer overigens een beeldje nemen voor de beste vrouwelijke bijrol in American Hustle. 

Wat is jouw favoriete look van Jennifer?

Pin jouw favoriete Jennifer Lawrence foto's in Pinbook

Bron beeld: Getty Images