News

Gossip Girl(scene) week 8

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Blair en Seth getrouwd, Taylor Swift's eerste keer met… en een nieuwe celebkoppel alert? Selena en Niall Horan gespot in Londen.


Bron beeld: Getty Images

Vrolijk nieuws! Leighton Meester en Adam Brody zijn getrouwd. Wij kennen ze beter als Blair Waldorf en Seth Cohen dus in ons hoofd zijn op dit moment Blair en Seth getrouwd. De twee zijn een klein jaar samen en nieuws over de verloving kwam vorig jaar november naar buiten. US Magazine wist deze week te vertellen dat de twee inmiddels getrouwd zijn in een hele geheime ceremonie. Heel erg geheim, want wij hebben nog geen beelden of andere details over de trouwerij gehoord of gezien.

Taylor Swift zou volgens de laatste roddels zijn ontmaagd door niemand minder dan Jake Gyllenhaal. Het verhaal gaat zo.. Taylor wilde per sé maagd blijven tot het huwelijk, maar begon toch het bed te delen met Jake, net voor haar 21ste verjaardag. Maar wie kwam er niet opdagen op haar verjaardagsfeestje? Jake. Arme Taylor. Volgens de bron heeft ze de hele avond gehuild in de badkamer en is ieder woord van haar album Red geïnspireerd op het stuklopen van de relatie. We weten natuurlijk niet hoeveel er van dit verhaal waar is, maar als het klopt is dit natuurlijk wel ontzettend zielig voor Taylor.


Bron beeld: Getty Images

Heeft Selena Justin voor goed aan de kant gezet? Dit weekend werd ze in Londen gespot met One Direction-heartthrob Niall Horan. Zondagavond aten ze gezellig wat bij een restaurant in Londen en daarna maakten ze een wandeling door de stad. Boze tongen beweren dat Selena Justin jaloers wil maken, omdat Justin zou beweren dat One Direction de laatste tijd meer awards wint dan Justin. Wij denken dat Selena gewoon gevallen is voor de charmes van Niall.. Wij geven haar geen ongelijk.


Bron beeld: Getty Images

En weer wordt Miley aan iemand gelinkt.. Dit keer geen Duitse fotograaf, maar rocker en acteur Jared Leto. Miley en Jared zouden elkaar al een tijdje kennen, maar de band zou de laatste tijd steeds hechter worden.. To be continued (denken we)…


Bron beeld: Getty Images

Katy Perry won afgelopen de award van Women of the Year van Elle, ze kreeg de award voor haar inzet voor vrouwenrechten en haar muzikale successen! 


Bron beeld: Getty Images

Michelle Rodriguez gaf afgelopen week toe dat ze een relatie heeft met model Cara Delevingne. Dat Michelle biseksueel was wisten we al, dat Cara ook op vrouwen valt vermoedden we ook al. De twee hebben het op dit moment super gezellig samen. Een paar weken geleden werden ze voor het eerst samen gespot tijdens een sportwedstrijd. Cara en Michelle's relatie heeft al de zegen van Cara's familie, Michelle is namelijk uitgenodigd op het vrijgezellenfeest van Cara's zus Poppy. 

Dan wat vrolijk babynieuws van afgelopen week..


Bron beeld: Twitter

Actrice Teresa Palmer is bevallen van een zoon, Bodhi Rain Palmer. 


Bron beeld: Twitter

Simon Cowell is vader geworden van zoon Eric, zijn vriendin Lauren Silverman beviel op valentijnsdag van hun kindje. Simon zegt dat hij altijd op zijn zoon gewacht heeft..


Bron beeld: Getty Images

En ook Emily Blunt en John Krasinski kregen deze week hun eerste kindje, Emily beviel van dochter Hazel.

Until next time…
xoxo,
Girlscene

Laat je inspireren in Pinbook