News

De BFF’s van Taylor Swift

Taylor Swift staat bekend om de vele vriendjes die ze versleten zou hebben, maar Taylor heeft niet alleen veel bekende liefdes, ze heeft ook een groot aantal celebrity BFF's. Selena, Ellie, Cara, Ed, Kelly.. we zetten ze graag eventjes voor je op een rijtje.

Ed Sheeran

Taylor en Ed maakten samen een liedje (Everything Has Changed), Ed is regelmatig te zien tijdens concerten van Taylor, ze bezoeken samen awardshows en drinken thee.

Sarah Hyland

Dat de Modern Family actrice en Taylor vriendinnen waren wisten we tot voor kort niet, maar ze vierden samen Oud & Nieuw en ze dansten samen tijdens een afterparty van de Golden Globes. Sarah zegt over Taylor "Ze is super down-to earth, ze is een echte vriendin en het is zo fijn om mensen zoals zij te ontmoeten in deze business."

Cara Delevingne

We konden onze ogen niet geloven toen we Cara Delevingne en Taylor Swift backstage spotten tijdens de Victoria's Secret Show, beiden worden gelinkt aan Harry Styles en Harry en Taylor zouden niet zo'n leuk einde gehad hebben (maar dat lijkt nu uiteindelijk ook wel mee te vallen). Toch worden Cara en Taylor steeds vaker samen gespot, ze was zelfs aanwezig toen Taylor haar haren in een bob liet knippen.

Hailee Steinfeld

De zeventienjarige Hailee en de vierentwintigjarige Taylor zijn al een tijdje goede vriendinnen. Hailee bezoekt Taylor regelmatig haar beachhouse in Rhode Island en de twee vierden samen Kerstmis.

Kelly Osbourne

Taylor Swift & Kelly Osbourne? Wat is dit nu voor combinatie dachten wij toen we deze foto op Taylor's Instagram zagen. Taylor en Kelly bakken samen koekjes in de keuken van Taylor en eerder dit jaar werden de twee ook samen gespot op een Pre-Grammy party. 

Lorde

In de zomer van 2013 zei zangeres Lorde in een interview dat mensen zich niet met Taylor Swift kunnen identificeren omdat ze te perfect is. Taylor trekt zich niks aan van de woorden van Lorde, want ze vierde haar vierentwintigste verjaardag met Lorde in Nieuw Zeeland. Dat haar andere BFF (Selena) iets minder gecharmeerd is van de kritiek van Lorde lijkt haar niets uit te maken.

Ellie Goulding

Ook Ellie maakte meerdere opwachtingen in Taylor's show. Afgelopen zomer zong ze samen met Taylor haar hit "Anything Could Happen" en eerder dit jaar stond ze in Londen met Taylor op het podium en zongen ze samen Ellie's hit "Burn". Ellie zegt over Taylor Swift in Cosmopolitan "Taylor is een inspiratie voor mij, want ze heeft eerlijke liedjes over relaties in popmuziek terug op de kaart gezet. Ik dacht, misschien moet ik op een gegeven moment minder expliciet zijn over de gebeurtenissen waarover ik schrijf in mijn liedjes. Maar ik ben van dat idee afgestapt, ik blijf altijd over mensen schrijven." daarnaast zegt ze ook dat Taylor één van haar beste vriendinnen in de business is (samen met Cara Delevingne en Rita Ora).

Selena Gomez

Selena Gomez en Taylor Swift zijn al jaren besties. Ze bezoeken samen awardshows (remember de VMA's van afgelopen jaar?) en doen facetimechats met Demi Lovato. En ondanks dat er geruchten gingen dat de vriendschap bekoeld zou zijn (zou te maken hebben met Justin Bieber en Lorde), waren de twee toch nog super gezellig tijdens de Grammy Awards in januari dit jaar.

Zou jij Taylor's BFF willen zijn? Welke BFF van Taylor zou jij het liefst aan jouw vriendenkring willen toevoegen?

Bron: Cosmopolitan, Gossip Girl & Perez Hilton
Bron beeld: Instagram Taylor Swift

Pin Taylor in Pinbook als je fan van haar bent

Must reads 👀