News

Gossip Girl(scene) week 7

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Taylor's nieuwe kapsel, Miley's vermeende liefde, Lorde's make-uploze selfie en Lea Michele's nieuwe single over haar relatie met Cory en de date van Liam Hemsworth en Nina Dobrev.


Bron beeld: Instagram Lorde

Lorde deelde afgelopen week een Selfie van zichzelf in bed zonder make-up, maar MET acnécrème op haar gezicht. Ze is net als alle andere zeventienjarigen. Hoera!


Bron beeld: Twitter

De exen van Miley Cyrus en Ian Somerhalder hadden het afgelopen weekend erg gezellig in een bar in Atlanta. Liam Hemsworth is in Atlanta voor de opnames van The Hunger Games, Nina Dobrev woont in Atlanta voor de opnames van The Vampire Diaries. Wij zien wel wat in een relatie tussen Liam en Nina en we lopen graag op wat zaken vooruit.. Hoe mooi zouden hun kinderen worden?!


Bron beeld: Getty Images

Het was trouwens niet de eerste ontmoeting tussen Nina en Liam, in 2012 overhandigde Liam samen met Jennifer Lawrence een People's Choice Award aan Nina.

Of het om een vriendschappelijk afspraakje ging of dat er meer in het spel was? Volgens ooggetuigen dat laatste, aangezien ze elkaar buiten de bar tot drie keer toe vol op de mond gezoend zouden hebben… Hebben we helaas geen bewijs van.


Bron beeld: Facebook Cornelius Käss

We hoeven overigens geen medelijden met Miley te hebben, die schijnt namelijk de liefde gevonden te hebben in de in Londen wonende Duitse fotograaf Cornelius Käss. De twee zouden elkaar ontmoet hebben tijdens een fotoshoot in November en sindsdien zou Miley het over weinig andere mannen meer gehad hebben. Goed… Het is natuurlijk allemaal roddel en achterklap, want in de tussentijd hebben we haar ook al gelinkt aan Twilight-acteur Kellan Lutz, maar dat bleek uiteindelijk ook niets.. 


Bron beeld: Twitter

Taylor Swift zette afgelopen dinsdag de schaar in haar lange haren. Onder het toeziend oog van onder andere Cara Delevingne, Ellie Goulding, haar moeder en…. iemand die verdacht veel lijkt op Harry Styles, knipte Taylor haar haren backstage in de O2 Arena in Londen haar haren in een bob. Of ex Harry Styles daadwerkelijk bij de haarparty aanwezig was is nog maar de vraag, maar wat wel een feit is, is dat hij gespot werd tijdens het concert van Taylor. Zouden ze dan toch niet zo'n ruzie hebben als gedacht werd?

Watch on YouTube

Lea Michele gaf ons afgelopen week nog een preview van haar nieuwe album Louder. Dit keer het nummer 'You're Mine', dat over haar relatie met Cory ging. Lea zegt over het nummer dat het het favoriete nummers was van Cory, het was 'ons' liedje. "Wanneer ik aan hem denk, luister ik naar dit nummer" aldus, Lea. 


Bron beeld: Instagram

Hilary Duff is op dit moment niet alleen bezig met haar nieuwe album, ze is sinds deze week ook in New York voor de opnames van een nieuwe tv-serie. Ieder jaar rond deze tijd wordt er een groot aantal pilots opgenomen, dit zijn proefafleveringen van potentiële nieuwe series. Nadat de pilots gemaakt zijn, gaan de zenders kiezen welke pilots daadwerkelijk uitgezonden gaan worden en tot series gemaakt gaan worden. Hilary Duff heeft een rolletje in de pilot 'Younger' gescoord. 


Bron beeld: Getty Images

Michiel Huisman gaat lekker in de States. Na een rol in Treme, Nashville en een vaste rol in Games of Thrones, heeft hij nu ook een rol gescoord in de nieuwe film van Blake Lively, Adaline. Hij gaat de geliefde van het personage van Blake spelen. Wij konden al niet wachten op de film (het is het eerste project van Blake na Gossip Girl) en nu al helemaal niet meer. 

Until next time…..

xoxo,
Girlscene

Must reads 👀