Fashion

New York Fashionweek Streetstyle

In New York is vorige week de modemaand van start gegaan met New York Fashionweek. Op de catwalk showen designers hun collecties voor de komende herfst en winter. Maar wat wij minstens zo interessant vinden is de mode die we op straat zien, streetstyle. Ook al is New York bedekt met een laag sneeuw en zijn de temperaturen (ver) onder nul, de échte fashionista's laten zich niet kennen en trotseren de sneeuw in hun mooiste outfits.


Bron Beeld: Getty Images

Chiara Ferragni van Fashionblog The Blonde Salad draagt op dag 6 van Fashionweek een outfit van Louis Vuitton.


Bron Beeld: Getty Images

Eerder op de dag droeg een Chiara een pastelkleurige outfit van Diesel.


Bron Beeld: Getty Images

Styliste Martha Graeff droeg een rokje van ASOS, een pet van American Apparel en haar super gave enkellaarsjes zijn van Saint Laurent. 


Bron Beeld: Getty Images

Blogger Hanneli Mustaparte gaat de kou te lijf in meerdere laagjes Tartan met daar overheen een super warme jas van het Zweedse merk Acne.


Bron beeld: Vogue.fr

De Nederlandse blogger Linda Tol werd door de Franse Vogue op de kiek gezet in New York. Snappen wij, want ze ziet er super fabulous uit. Linda draagt op deze foto een oversized teddycoat van MaxMara.


Bron beeld: Getty Images

Een dag eerder werd Linda gespot in dit jasje van Antonio Marras, we vinden haar fuchsia lippen in combinatie met het groen en haar asblonde haren heel cool.


Bron Beeld: Getty Images

Model Coco Rocha showt haar super skinny legs in een printed skinny jeans en houdt zichzelf warm met een leren jasje. Brrrrrr… wij zouden voor een iets warmere outfit gekozen hebben.


Bron Beeld: Getty Images

Weer een fabulous outfit van Chiara Ferragni, dit keer volledig in Tommy Hilfiger. Zie je in wat voor sneeuwdrama ze staat? Met dit soort sneeuwpraktijken zie je ons alleen in speciaal sneeuwschoeisel.


Bron beeld: Getty Images

We krijgen geen genoeg van de outfits van Chiara Ferragni. De cape van Louis Vuitton staat nu boven aan onze (onbereikbare) wensenlijst. En hoe schattig is dat kleine tasje van Prada? Oh en die laarsjes van Givenchy?


Bron Beeld: Getty Images

De Franse Elina Halimi van de Parijse conceptstore Kabuki Paris houdt zichzelf warm met een gebreide trui en een warme jas, in haar handen heeft ze een mooie tas van 3.1 Philip Lim.


Bron Beeld: Getty Images

Vogue Editor in Chief Anna Wintour met haar dochter Bee Shaffer. We love Bee's look, van het bont van Anna zijn we iets minder fan.


Bron beeld: Getty Images

Amerikaans actrice en model Lydia Hearst werd met blote benen gespot in New York. Wow. We krijgen het koud als we naar haar kijken. Haar pakje is van Christian Siriano.

Wiens New York Fashionweek outfit is jullie favoriet?

Bron beeld: Getty Images