Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

AnnaSophia Robb

Waarschijnlijk herken je AnnaSophia Rob als je The Carrie Diaries volgt. Ze wordt in New York gespot terwijl ze onderweg is naar de modeshow van Diane von Furstenberg. Met een Chanel tas om haar schouder en een 50's inspired outfit bezoekt ze New York Fashion week.

Solange Knowles

Hoe fabulous is de zus van Beyoncé? Ook Solange is aanwezig bij New York Fashion Week. Zij bekijkt de nieuwe collectie van Noon by Noor. Solange trekt voor de gelegenheid haar Michael Kors heels aan en combineert een sweater op een rok. De trui is minder casual omdat Solange een blouse eronder draagt. 

Cara Delevingne

Cara Delevingne en haar vader hebben quality time samen. Ze bezoeken een veiling voor het goede doel. Hoewel je Cara vaak ziet op sneakers draagt ze nu voor de verandering Saint Laurent pumps. Verder bestaat de outfit uit een pantalon, kanten top en Balmain jasje. 

Emma Roberts

Hoe goed passen Emma Roberts en haar verloofde Evan Peters bij elkaar? Ze dragen zelfs een matchende blouse tijdens een diner in West Hollywood. De Penelope Chilvers schoenen die ze vorige week droeg heeft ze ook in een bruine kleur. Haar shirt is van het merk Gypsy 05 en de tas van Proenza Schouler. 

Fergie Duhamel

Mommy Fergie ziet er goed uit wanneer ze met haar baby naar buiten gaat. Ze is dol op de leren broek van Brand. Daarbij draagt Fergie een rode jas, Ray Ban zonnebril en Saint Laurent booties. Uiteraard matcht de outfit van baby Axl met de outfit van zijn moeder.

Coco Rocha

Als model kan Coco Rocha Fashion Week natuurlijk niet overslaan. Het maakt haar niet uit dat het vriest buiten, want ze verschijnt gewoon bij Carolina Herrera in blote benen. Coco gaat voor pastelkleuren en lichtgrijs en daarbij kiest ze contrasterende schoenen van Saint Laurent. 

Hilary Duff

Dat Hilary Duff en haar man gaan scheiden betekent niet dat je ze nooit meer samen ziet. Deze keer wisten de paparazzi de twee te vinden in New York waar Hilary momenteel aan het werk is. Naast de grote tas om haar schouder heeft ze een felrode Saint Laurent tas bij zich, een Ray Ban zonnebril en draagt ze studded enkellaarzen.

Jessica Alba

Jessica Alba draagt kiest voor een neutrale outfit. De skinny jeans is van Black Orchid en de pumps van Gianvito Rossi. Om compleet in tan kleuren te blijven draagt ze eenzelfde kleur trui en tas. 

Victoria Beckham

Haar show tijdens London Fashion Week gaat niet door, maar dat betekent niet dat Victoria Beckham niet in New York van de partij is. Dit is de dag nadat ze haar collectie met de rest van de wereld deelde. Victoria draagt schoenen van Saint Laurent en een jas en zonnebril van haar eigen lijn.

Rachel Zoe

Stylist Rachel Zoe en zoon Skyler zijn weer samen op stap in Los Angeles. Rachel draagt graag items uit haar Rachel Zoe collection met een Givenchy tas aan haar zijde. Het liefst doet ze gouden sieraden om en zet ze een zonnebril op met een rond montuur. 

Wie rockt de look?

Pin jouw favoriet in Pinbook

Must reads 👀