News

Hot or not: Taylor Swift’s nieuwe haircut

Er is weer iemand in celebland die de schaar in haar lokken heeft gezet. Taylor Swift heeft van haar lange haren een boblijn laten knippen. Als je een echte ster bent, dan gaat zo'n knipbeurt natuurlijk niet 'normaal' bij de kapper met een magazine op je schoot. Nee, Taylor had een legertje met mensen om haar heen dat toekeek hoe de schaar erin ging. En er was wel een héél speciale gast die toekeek… Zien we daar haar ex Harry Styles?! Misschien betekent dit wel dat de liefde weer is opgebloeid… Bekijk hier de foto's van Taylor's hair party en oordeel zelf: is het kapsel hot or not? 

Taylor Swift staat onder andere bekend om haar prachtige lange, blonde lokken, maar de zangeres vond het blijkbaar tijd voor iets anders. Oké, deze transformatie is misschien niet zo extreem als de keer dat Miley besloot om een ander kapsel te nemen, maar het is een verandering. Taylor ging voor haar knipbeurt niet naar de kapper, maar liet zich knippen in het bijzijn van heel veel mensen. Eigenlijk wel bizar, dat zoveel mensen willen toekijken hoe jij je haar knipt. Maar hé, wij zijn ook niet zo bekend als Taylor ;-).

Cara Delevingne, Mama Swift en Ellie Goulding keken allemaal toe hoe de zangeres haar lokken afknipte. Maar zij waren niet de enigen… Spotten we daar Harry Styles?! Zoals de meesten wel weten hebben Harry en Taylor een kortstondige romance gehad. We weten niet precies hoe de relatie is geëindigd, maar de geruchten gaan dat de twee elkaar niet kunnen luchten of zien. Blijkbaar hebben ze een goed gesprek gehad of is er niets waar van deze geruchten, want zo te zien zijn ze in ieder geval weer vrienden. Of meer dan dat? We zullen zien…

In het filmpje hieronder kun je zien wie allemaal bij Taylor's hair party waren en als je goed kijkt kun je Harry spotten: 


Bron: Instagram

En nu een before foto: 


Bron: gettyimages

Tadaaaa, dit is hoe Taylor er nu uitziet: 


Bron: Instagram


Bron: Twitter


Bron: Instagram

Wat vind jij van Taylor's nieuwe hairdo? Vind je dit beter dan haar oude kapsel of vind je het zonde? 

Must reads 👀